ÖDEMİŞ SALI PAZARINDA FARKLI NOKTALARDAN DEZENFEKTE ÇALIŞMASI SÜRDÜ

Ödemiş’te her Salı günleri kurulan ve ilçenin farklı bir kesimine hitap eden Salı Pazarında Ödemiş Belediyesinin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Pazara giren bütün girişlerde vatandaşları el broşürleri ve ellerinde dezenfekte ilaçlarıyla vatandaşları Korona Virüse karşı gerekli önlem çalışmalarını sürdürdüler.
BAŞKAN ERİŞ “ ÇALIŞMALARIMIZ İLÇEMİZDE KURULAN TÜM PAZAR YERİNDE DEVAM EDECEK “
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Korona Virüse karşı Belediyenin gece ve gündüz mücadele ettiğinin mesajını verirken Başkan Eriş “ Her Salı günleri kurulan İlçemizin farklı bir Pazar yeri olan Salı Pazarında Belediyemizin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Salı pazarının farklı bölgelerinde özellikle girişlerinde vatandaşlarımız için dezenfekte çalışması ve bunun yanında Korona Virüse karşı alınacak tedbirlerin bulunduğu el broşürlerinin dağıtımını gerçekleştirdiler. Buradaki amacımız Ödemişli hemşerilerimizin Korona virüse karşı en az bir şekilde etkilenerek bu işten kurtulmalarıdır. Bu konuda belediye olarak çalışmalarımız aralıksız olarak sürecektir.” Dedi.
SALI PAZARINDA BAZI YAŞLI VATANDAŞLAR FOTOĞRAF VE KAMERA KAYDINDAN KAÇARAK GİZLENDİLER.
Ödemiş Salı Pazarında , Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını izlerken, gözlerden kaçmayan da, alınan bir takım önlem çalışması kapsamında 65 yaş ve üstü bazı vatandaşların fotoğraf karesi ve kamera kayıtlarından kendilerini gizlediği görüldü.
Haber : Turgay Konuralp