Belediye Ekiplerinden Pazaryeri Önlemi

Ülke genelinde alınan çalışmalar kapsamında tüm il ve ilçe belediyeleri Korona Virüsüne karşı çeşitli önlem ve tedbir çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
DEMİREZEN “EKİPLERİMİZ İLÇEMİZDE VE MAHALLELERDE AÇILACAK OLAN PAZARLARIN ÖNCESİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR.”
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yaşanan Korona Virüsüne karşı Belediye olarak çeşitli önlem çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “Çırpı Semtimizdeki pazar yeri bugün kurulacak pazar öncesi dün gece Temizlik İşleri personelimiz tarafından temizlenmişti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelimiz sabahın erken saatlerinde pazar yerinde detaylı bir dezenfekte çalışması yaptı. Bayındır Belediyesi olarak ekiplerimiz gece ve gündüz amansız olarak sürdürdüğü çalışmalarını büyük bir azimle gerçekleştirmeye devam etmektedirler. İlçemizde gerek Bayındır merkez deki Pazar yeri olsun, ve gerekse ilçeye bağlı mahallelerdeki açılacak olan Pazar öncesinde pazaryerleri komple dezenfekte çalışması sürmektedir.” Dedi.
DEMİREZEN “VATANDAŞLARIMIZIN VE ESNAFLARIMIZIN PAZARDA RAHAT BİR ŞEKİLDE ALIŞVERİŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİNİ BEKLİYORUZ.”
Bayındır Belediyesi olarak amaçlarının hem vatandaşların hem de Pazarcı esnaflarının rahat ve sağlıklı bir ortamda işlerini yapmalarını hedeflediklerini kaydeden Başkan Uğur Demirezen “Korona Virüsü nedeniyle önlemler ve gerekli yapılması gereken her şey anlatılmaktadır. Bizler bu konuda insanların çok olduğu Pazar yerleri konusunda titizlikle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” Dedi.
Haber: Turgay Konuralp