Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Koronavirüse Karşı Selçuklu Çocuklara Görev

Reklam

Selçuklu Çocuklar Hayal Güçlerini Yetenekleriyle Birleştirecek; Selçuk’a İlham Verecek.

SELÇUK BELEDİYESİ KENTİN ÇOCUKLARINI HAYALLERİNDEKİ SELÇUK’U ANLATMAYA DAVET EDİYOR.

“Hayalindeki Efes Selçuk’u Anlat” sloganıyla yapılan çağrıda Selçuk’ta yaşayan 18 yaş altı tüm çocuklar resim, şiir, kompozisyon, hikaye, karikatür ya da maketle hayallerindeki Efes Selçuk’u anlatacak. Çalışmalarını tüm Selçuk ile paylaşma şansına sahip olan çocuklar, sürpriz hediyeler de kazanacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle 30 Nisan’a kadar örgün eğitime ara verilmesi sebebiyle Selçuk Belediyesi ilham veren kentin çocuklarını hayallerindeki Selçuk’u anlatmaya çağırıyor. Örgün eğitime ara verildiği dönemde çocukların boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini amaçlayan çağrı ile ilham veren kentin çocukları hayallerini tüm kentle paylaşacak.

Selçuk’a dair hayallerini kendi yetenek ve ilgilerine göre resim, şiir, kompozisyon, hikaye, karikatür ya da maketle anlatan çocuklar çalışmalarını hayalimdekiefesselcuk@gmail.com adresine göndererek sürpriz hediyeler kazanacaklar. Ayrıca Selçuk’un çocuklarının hayallerindeki Selçuk’u anlattığı çalışmalar koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından sergilenecek.

Haber : Emine Toktaş

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ