Mesleki ve Teknik Lisenin Ürettiği Koruyucu Siperlikler Teslim Edildi

Ödemiş Mesleki ve Teknik Lisesi Anadolu Lisesi tarafından Korona Virüse salgınına karşı, koruyucu siperlikler Ödemiş İlçe Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.
Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü “İlçemiz Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koronavirüs salgınına karşı yoğun bakımlarda kullanılmak üzere koruyucu siperlik maske üretimine geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Okulun kendi imkânları ile ürettikleri siperlik maskeler, Okul Müdürü Mehmet Sıddık Kaya tarafından Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Kipici’ye teslim edilmiştir. Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni bir projeye imza atan Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibine teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kipici koruyucu siperlik yapan Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sıddık Kaya ve Okulun ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Haber : Turgay Konuralp