Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemişli Eski Futbolculardan Ödemiş Spor Reçetesi

Reklam

Çiğli  Spor’un  golcü  Ödemişli  oyuncusu  Ziya İnday   Ödemiş spor’un  daha  iyi   yerlere  gelmesi  için alt  yapıya  önem verilmesinin önemli  olduğunu  dile  getirdi. Çiğli  Spor’da bu sezon harikalar  yaratan  Ödemişli  Ziya İnday “Ödemiş’ten  yetişmiş  bir oyuncu olarak   Ödemiş spor’un  daha iyi yerlere gelmesi için  alt yapıya önem  verilmesi  ve başarılı   ve yetenekli oyunculara biraz daha önem  verilmesiyle  Ödemiş  spor  çok  daha iyi yerlere  gelecektir. Buna  bütün kalbimle  inanıyorum.  Ancak  biraz da, değerli  veliler de, futbol oynamaya hevesli çocukların asla önünü  kesmesinler. Eğer  futbola ilgisi varsa çocuklarını  futbol alt yapısına  yönlendirsinler.” dedi.

“BAŞARI ALT YAPIDA“

Başarının  ve   alt yapıdan gelen  futbol  eğitiminin  önemli olduğuna  dikkat çeken Çiğli Sporlu  Ziya İnday “Bugün  Ülkemizde  ve  yabancı  ülkelerde   alt yapıya önem   ve ağırlık  verme  bir  hayli ön planda, işte  bu verilen  önemle  gerek  büyük takımlar  ve gerekse  liglerdeki  tüm takımların  bir çoğu başarılı  ve yetenekli  oyuncuları  A takımına  kadar  çıkması için   gençlerin   alt yapısını oluşturmak  için deneyimli antrenörlerle  bunu başarıyorlar.  Ödemiş spor  da, bunu   niye başarmasın?” dedi.

ÖDEMİŞ SPOR’UN  ESKİ  OYUNCUSU ÖZCAN KAVACIK “BAŞARI  ALT YAPIDAN  GELİYOR.”

Ödemiş spora alt yapıdan gelen ve  Profesyonel  futbol yaşamını  uzun süre sürdürmesinin ardından  jübile  yaptıktan sonra, iş  hayatına atılarak özel sektörde  çalışmalarını sürdüren  eski  oyunculardan Özcan Kavacık “Bizim  oynadığımız  dönemlerde, merhum  Kum Nazmi Lomlu, merhum  Bohça  İsmail Balcıoğlu gibi  futbolun   özünü benimsemiş  bunun  gibi  değerli ağabeylerimizin desteği  ile bizler  uzun  yıllar  Ödemiş spordan ekmek yedik. Ancak  bugüne baktığımızda  dışardan oyuncunun  gelmesinin  yanında ilçemizden bir çok  başarılı gençlerimiz  var. Bunların kadro da yer almasının  sağlanması için alt  yapı ve    gençlerimizin  yetişmesi için yeni statlar  ve semt  sahalarına  biraz  daha önem  verilmesinin  Ödemiş spor’a başarı  getireceğine inanıyorum. Bizler  eski  yıllarda  bu takımın alt yapısından yetiştik. Bugün  niye  böyle  bir ortam oluşmasın, yeter ki istenilsin  çocuklarımız  Ödemiş spor’da  takımda yerlerini alsınlar.” Dedi.

“BUGÜNÜN İMKANLAR ESKİYE  GÖRE  DAHA İYİ”

Ödemiş spor’un  eski  takım oyuncularından Kavacık bugünkü imkanların  eskiye  göre  biraz daha  iyi olduğunu  dile  getirirken “Eskiden  bizler  daha  az imkanlarla  Ödemiş spor’u başarıya  götürmek için elimizden geleni  yaptık. Takımdan oynayanların  bir çoğu da Ödemişli  arkadaşlarımızdı.  Onun  için futbolu  seven  Ödemişli  gençler  eski yıllarda  olduğu gibi  Ödemiş spor’u tekrar  başarıya ulaştırsınlar.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ