Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

SİNEMANIN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN ÇAKIR ARTIK İYİ ROLLERDE YER ALMAYI HEDEFLİYOR

Reklam

     Aslen Düzceli olan   ve  Ödemiş’e yerleşen   oyuncu Aydan  Çakır   mesleki kariyerinin  41.   Sanat yılında  çalışmalarını  sürdürürken    başarılı  oyuncu Çakır  yeni imajıyla  artık   kötü  roller  yerine  iyi rollerde   seyircilerin  karşısına  çıkmayı  hedefliyor.

     TECRÜBELİ SANATÇI   İYİ ROLLER İÇİN İMAJ  DEĞİŞİKLİĞİNE  GİTTİ

Oynadığı “kötü adam” rolleriyle tanınan ve 41 yılda çok sayıda dizi, tiyatro ve sinema filminde yer alan Aydan Çakır, iyi roller için imajını değiştirdi.

Ekranların tanınan simalarından Çakır, son yılların unutulmaz dizileri “Kurtlar Vadisi”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Diriliş Ertuğrul” dizisi başta olmak üzere birçok projede kötü karakterleri canlandırdı.

100’den fazla dizi ve 20 sinema filminde rol alan Çakır, ortaokul sıralarındayken başladığı tiyatro oyunculuğunu ise sürdürüyor.

Aslen elektrik teknisyeni olan ve 2007 yılına kadar tesisat projeleri çizmeye devam eden Aydan Çakır, tiyatro uğruna Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği başta olmak üzere 6 üniversiteyi yarım bırakmış.

Artık iyi rollerde yer almak isteyen ünlü oyuncu Çakır, AA muhabirine, Türkiye‘nin ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk‘ü anlatan “Veda” ve Recep Tayyip Erdoğan‘ın yaşamını anlatan “Reis” filminde rol aldığını dile  getirdi.

     OYUNCU ÇAKIR  “ ÖDEMİŞ ARTIK   MEMLEKETİM  GİBİ  OLDU “

  Başarılı  karakter  Çakır   Ödemiş’e kısa zamanda alıştığını    ve  İlçeyi benimsediğini  ifade eden  Çakır “  Ödemiş İlçesinin   sıcak insanlarının  ilgisiyle  kısa  zamanda  buraya alıştım.  Önümüzdeki  süreçte   yeni   bir film çekimleriyle daha   doğrusu  yeni imajımla    herkesin beni   farklı  rolde görmesini  arzuluyorum.41. sanat yılımda artık sinemanın kötü adamı olma imajını ortadan kaldırmak istiyorum. Bundan sonra kötü rollerde çıkmayı düşünmüyorum.” Dedi.

    Dünya  Rekortmenlerinden  olan ve  aynı zamanda  Birgi den sonra Ödemiş’e yerleşen   Etibar  Elciyev  Budakli ise “   Oyuncu Aydan  Çakır ile  Ödemiş ve yöresinde  güzel  projelere imza atacağımıza  inanıyorum.    Şu anda  oyuncu Çakır  imaj  değiştirdi. Yeni  imajıyla da seyirciler tarafından  beyeni  toplayacağına şimdiden inanıyorum.  Ödemiş ve   Birgi, Gölcük  Bademli gibi merkezlerin    film çekimleri açısından  iyi  bir şekilde değerlenip  önümüzdeki günlerde   bu konuyla  ilgili projelerin  başlamasını  bizler de  bekliyoruz.” Dedi.

    Oyuncu Çakır  ve  Etibar   Elciyev  Budakli’nin  yapılacak olan  projelerle  ilgili   değerlendirmeler yapıldığı  bildirildi.

 Haber : Turgay KONURALP

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ