Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Yılmazlar, Mahalle Gezilerine Başladı

Reklam

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Çamlık Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek eksiklikleri yerinde dinledi.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Çamlık Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek eksiklikleri yerinde dinledi.

İlçedeki eksikliklerin tespit edilmesini isteyen Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle mahalle gezilerine başladı. Mahallelerde inceleme yapan Başkan Yılmazlar, Beydağ’ın tüm mahalle ve sokaklarına yapacakları çalışmalarla imza atacaklarını belirtti.

Başkan Yılmazlar  yaptığı ziyaretler sırasında ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduklarını vurgulayarak, “Ekiplerimiz tarafından ilçemizin mahallelerinde mevcut eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı şekillendirirken ekiplerimiz ile programlar dahilinde çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini bu bölgelere götürmek tabi ki en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır ama yaptığımız ziyaretler esnasında da şehrimizin kalbine dokunduğumuzu, hemşehrilerimizle iç içe olup onların sıkıntılarına ortak olduğumuzu düşünüyorum. İlla bir yerdeki sorunun giderilmesi için kıymetli hemşehrilerimizin bize gelmesini beklemeden biz onların ayağına gidiyor ve çözüm odaklı çalışıyoruz. Mahalle gezilerimiz devam edecek olup eksiklikleri yerinde görüp nokta atışı çözümler üreteceğiz. Mahallemizde önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı konuştuk. Ayrıca muhtarımız Ahmet Yüksel’e ve mahallelimize yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.” dedi.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ