Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Yılmazlar’ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Reklam

Başkan Yılmazlar, Meclis üyeleri, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber ilçenin mahallelerini gezmeye devam ediyor. Gidilen her mahallede mahalle muhtarını yanına alan ve mahalle ile ilgili ihtiyaç ve talepleri dinleyen, gözlemleyen Başkan Yılmazlar, çalışma arkadaşlarına çeşitli talimatlar vererek iş takvimini belirliyor.

Gidilen yerlerdeki sıkıntıları görmek ve varsa yapılabilecekleri planlamak adına bu gezilerin son derece yararlı olduğunu dile getiren Yılmazlar, “Vatandaşlarımızın kendi adlarına ya da yaşadıkları mahalle adına olan talepleri ve sorunları bana çalışma arkadaşlarım ya da ilgili belediye organları tarafından düzenli olarak raporlanıyor. Ancak her ne kadar ilçenizi iyi tanısanız ve hakim olsanız da bazı problem ve eksiklikleri yerinde görmek çözüm üretmek anlamında daha hızlı ve sonuca ulaştıran bir yöntem. Çalışma programımız izin verdiği ölçüde bu gezileri devam ettirmek istiyoruz.“ dedi.

Başkan Yılmazlar “Mutaflar Mahallemiz’de de muhtarımız Mehmet Emin Yörükoğlu ve değerli Mutaflılarla sohbet ettik. Mahallemizde önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı konuştuk. Yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.”dedi.

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ