Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te Alkol Zehirlenmesi Can Aldı; 4 Ölü

Reklam

Ödemiş İlçesinde metil alkol zehirlenmesi nedeniyle toplam 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de ayrı hastanelerde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Ödemiş İlçesinde iki akraba olan Mehmet Görgülüler (47) teyze oğlu Engin Dokuyucu (35) ile birlikte metil alkol alması sonucu tedavi gördüğü Ödemiş Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdikleri bildirildi. Hastaneye metil alkol nedeniyle getirilen İsa Tez (47) Hüseyin Bayıldır (37) ise yapılan tüm müdahaleye rağmen  yaşamlarını yitirdiler.

Metil  alkol alma olayınla ilgili olarak  Beydağ İlçesinden Ödemiş Devlet Hastanesine 112 Ambulans ile getirilen Ali Gedik (60) ağır olarak İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine  gönderildi.  Aynı konuyla ilgili olarak Mehmet S. (66), Soner  P. (25)  Ödemiş  Devlet  Hastanesinde yoğun bakımda tedavileri devam ettiği bildirildi.

DOKUYUCU VE GÖRGÜLÜLER  TOPRAĞA VERİLDİ.

Ödemiş’te metil alkol zehirlenmesi nedeniyle ilgili olarak yaşamını yitirenlerden  Engin Dokuyucu ve akrabası Mehmet Görgülüler için cenaze töreni düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Cenaze aracı ile Ödemiş’e getirilen iki akrabanın son yolculuğunda Kavukçu mevkiine aile yakınlarının yaşadığı mahalleye getirildi. Buradaki  yapılan duaların hemen ardından Ödemiş Ahrandı Mezarlığına getirilen Dokuyucu ve Görgülüler burada toprağa  verildi.

Ödemiş  Cumhuriyet  Savcılığı kaçak alkol alımıyla ilgili olarak  soruşturma başlatırken, Ödemiş ve Beydağ  Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda şahısların kaçak alkolü nereden temin ettikleri konusunda gerekli çalışmayı başlattılar.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ