Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Demokrat Parti İlçe Kongreleri Sürüyor

Reklam

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yeni normalleşme sürecinde gerçekleştirilen Karabağlar, Bergama, Tire, Ödemiş, Çiğli ilçe kongrelerinin ardından bugün de Bayraklı İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Kongre sonucunda yapılan seçimde Mehmet Emin Erener, yeniden Demokrat Parti Bayraklı İlçe Başkanı oldu.Yapılan  kongreye Eski Milletvekili Turan Arınç, Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol, İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, Merkez Karar Kurulu Üyelerimizden İbrahim Muhsin Erdem, İsmet Hacıoğlu, Ahmet Nedim Turbil, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizden Müşerref Tuna, Hasan Enet, İlhan Korkmaz, Muzaffer Yılmaz, Kadir Karagül, Atila Yaman, Buca İlçe Başkanı Besim Toros, Karşıyaka İlçe Başkanı Mevlüt Gür, Çiğli İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Gaziemir İlçe Başkanı Cüneyt Ahmet, Kınık İlçe Başkanı Nail Korkmaz, Menderes İlçe Başkanı Hüseyin Kızıltaş, Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, Konak İlçe Teşkilat Üyeleri, Karşıyaka (KASİAD) Başkanı Süleyman Özsakallı, İmbat Mahallesi Muhtarı İsmail Taşkıran ve Delegelerimizle birlikte Demokrat Partiye Gönül veren  Partililer Katıldılar.

Kongre açılış ve yoklamanın ardından Kongre Başkanlık Divanının Genel Başkan Yardımcımız Osman Varol, Merkez Karar Kurulu Üyesi Ahmet Nedim Turbil, Buca İlçe Başkanı Besim Toros, Gaziemir İlçe Başkanı Cüneyt Ahmet ve Karşıyaka İlçe Başkanı Mevlüt Gür tarafından oluşturulması hakkında verilen önerge teklifiyle devam edildi ve önerge oy çokluğuyla kabul edilerek divan teşekkül etmiş oldu.

Bayraklı İlçe Başkanlığının Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Raporu İlçe Başkanı Mehmet Emin Erener tarafından okunarak kongreye katılan delegelerin yönetim kurulunu oy birliği ile ibra etti.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yeni normalleşme sürecinde gerçekleştirilen kongrelerimize bugün Bayraklı Kongresiyle devam ediyoruz.Buradan Demokrat Parti sevdalılarını birkez daha seslenmek istiyorum ve kendilerini Demokrat Partinin çatısı etrafında toplanmaya davet ediyorum.”dedi.

“74 YILDAN BERİ BU DAVAYA HİZMET EDENLERE GÖNÜLDEN ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.”

İl Başkanı  Metin Dökmeciler açıklamasının devamında “Zihinlerin bulandığı bir dönemde herkesin ikbal kapılarını zorladığı bir dönemde benim bir davam var diyerek davasının dışında başka bir şey güdemeyerek 74 Yıllık bu büyük davaya hizmet edenlere bizlerde ancak şükranlarımızı sunarız. İfade ettiğim gibi Türkiye büyük bir girdabın içerisinde sadece kendi içerisindeki meseleler değil içinde bulunduğu coğrafyanın on yıllarca birikmiş meselelerini deyim yerindeyse çok kısa bir sürede çözülmesi gerekmektedir. İşte bu şuurla binler yüz birlerce şühedanın, bedelini ödediğinin bilinci ile karşınızdayız” dedi.

İzmir İl Başkanı Dökmeciler  konuşmasını şöyle sürdürdü“Türkiye görebilenlerin veya anlayabilenlerin ifade edebildiği zor bir dönemden geçiriyor. Bizler Demokrat Partililer olarak Siyasetin yeniden şekillendiği bu süreçte ilçe kongrelerimizin eksik olanlarını tamamlamak maksadıyla çalışmalarımızı süratle devam ettiriyoruz.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak ilçe kongrelerimizi planlanan sürecin tamamlanmasından sonra güçlü bir şekilde halkın karşısına çıkacağız.Böylelikle gücüne güç katacak olan Demokrat Parti, milletin önüne yaşanılan kaostan kurtulmanın reçetesini yeniden sunacaktır.Ülkemizin kurtulmasının yegane çaresi ve reçetesi  Demokrat Parti ve kadrolarıdır. Türkiye’nin Demokrat Parti’siz geçirdiği yıllar ortadadır ve üzülerek söylemek isterim ki geldiğimiz durum, nokta bellidir “ dedi.

 “KONGRELERİMİZ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇİYOR”

İzmir’de gerçekleşen kongreye katılım sağlayan Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı  Mutahhar Ateş “İzmir’in ilçelerinde başlayan kongre süreçleri aralıksız olarak devam ediyor. Demokrat Partinin misyonu ve çizgisi çerçevesinde birlik ve beraberlik içindeyiz.  Vatandaşlarımızı  her zaman kucaklamaya devam ediyoruz. İl yönetimi nezdinde yapılan kongrelerimizde güzel bir atmosfer yaşanmaya devam ediyor. Ödemiş, Tire ve diğer ilçelerde  olduğu gibi  İzmir’de gerçekleşen kongremizde tüm Partililerimizle bir araya geldik.” dedi.

Kongre Divan Başkanının İlçe Başkanı, 8 Asil, 8 Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ve 18 İl Kongre Delegesinin Seçilmesi için yetkisini Bayraklı İlçe Seçim Kuruluna Devretmesiyle sona erdi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ