Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Duygulandıran Buluşma

Reklam

Ödemiş  Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesinde, çeşitli farklı dönemlerde Okul’un eski müdürü Ödemişli  Süleyman Üstün daha  önceden görev yaptığı okula gelerek okul müdürü  Mehmet  Sıddık Kaya ile bir araya geldiler.

“DAHA ÖNCE GÖREV YAPTIĞIM OKULA GELMEK BENİ DUYGULANDIRDI”

Ödemiş, Tire ve Bayındır İlçeleri olmak üzere çeşitli eğitim kurumlarında müdürlük görevini başarıyla sürdüren ve şu anda Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Profesör Doçent Doktor Süleyman Üstün “Özellikle kendimin Ödemişli olması ve bunun yanında daha önceden görev yaptığım eski adıyla Ödemiş Endüstri Meslek Lisesinde görevim süresince güzel anılarım oldu. Burada  değerli okul müdürümüz Mehmet Sıddık Kaya’nın ev sahipliğinde bulunması bizleri  sevindirmiştir. Ödemiş’te bu okul köklü bir eğitim geçmişine sahip olmasının yanında bir çok işadamı ve  bir çok Belediye Başkanları yetiştiren bir okul konumundadır. Bugün yine bu okul eski yıllarda olduğu gibi  çeşitli değişik alanlarda faaliyetlerini arttırarak devam etmesi son derece önemlidir.” dedi.

ZİYARETE ÖDEMİŞ’İN ESKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN ASİL SÖNMEZOĞLU’DA KATILDI.

Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yapılan ziyarete Ödemişli işadamlarından İlçenin  tanınmış  ailelerinden Sönmezoğlu ailesinin fertlerinden Ödemiş’in eski Belediye Başkan adaylarından Asil Sönmezoğlu da katılırken Okul Müdürü Kaya’da Eski Okul Müdürü  Üstün ve Ödemişli İşadamı Sönmezoğlu’na yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ