Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Adile Şen Ana Okulunda Etwinning Projesi

Reklam

Beydağ Adile Ana Okulu öğretmeni Aslıhan Kader’ın rehberliğinde 5/B Kelebekler sınıfı öğrencileri Küçükten Büyüğe isimli etwinning projesine katıldılar.  

Biri Arnavutluk’tan olmak üzere beş ortakla yürütülecek olan Küçükten Büyüğe Projesinde Pandemi sürecinde evde kalan anaokulundan liseye kadar farklı yaş grubundaki öğrencilerin, okula hazırlanmaları ve uyumlarının sağlaması amaçlı etkinlikler yapılması planlanmıştır. Proje ile öğrencilere psiko-sosyal destek sağlama, pandemi ile ilgili bilgilendirici çalışmalar yapma, okula hazırlık döneminde evde yapılabilecek etkinlik örnekleri sunma gibi çalışmalar yapılacaktır. İki ay sürecek olan projede etkinlikler çevrimiçi ya da yerinde planlanacak ve yapılan çalışmalara dair proje sonunda e-kitap oluşturulması bekleniyor . Projede web2.0 araçlarından da faydalanılacaktır.

Kuruculuğunu Beydağ Atatürk İlkokulu’ndan sınıf öğretmeni Nimet Figen Türker ve Ödemiş 3 Eylül  Yatılı Bölge Ortaokulu’ndan Fen bilimleri dersi öğretmeni Gönül Keskin’ in yürüttüğü projeye okulumuzdan okul öncesi öğretmeni Aslıhan Kader, Beydağ Cumhuriyet Çok Programlı Anadolu Lisesi Coğrafya dersi öğretmeni Ceren Tenteriz Kara ve Arnavutluk Democracy Primary School Primary Teacher Bazelli Ornela Ortaklıklarıyla katılım gösterdikleri bildirildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ