Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Kavacık Reklam Filmi Çekimlerinde Yer Almaya Başladı

Reklam

Ödemişli  eski Profesyonel futbolculardan Özcan Kavacık rol aldığı Yeşil Deniz ve  Görevimiz  Tatil adlı dizi filmlerinin ardından reklam çekimlerinde yer almaya başladı.

KAVACIK, PROFESYONEL SPOR HAYATINDAN SONRA REKLAM VE DİZİ FİLMLERDE YER ALIYOR.

Ödemişli başarılı oyuncu Özcan Kavacık Ödemiş spor’da uzun yıllar futbol hayatından sonra sanat hayatını da benimsediğini dile getirdi. Kavacık “Ödemiş spor başta olmak üzere  bazı futbol takımlarında top oynadım. Daha sonra ticaret hayatından sonra sürpriz bir şekilde sanat hayatına ilk olarak yardımcı oyuncu olarak çekimleri  Birgi’de yapılan TRT’nin Yeşil Deniz dizisinde rol almıştım. Daha sonra da yine ünlü oyuncular Zafer Algöz ve Demet Akbağ’ın başrolünü üstlendiği Görevimiz Tatil adlı filmde de rol aldıktan sonra sanat hayatı ile  ticaret hayatını da birlikte yürütüyorum. Toplum  olarak yaşadığımız Covid-19’dan kurtulduktan sonra en büyük hedefim Ödemiş’in Gölcük, Birgi ve Bozdağ gibi ilçemizi tanıtan dizi ve sinema filmlerinin çekilmesini arzuluyorum.” Dedi.

Kavacık “Ödemiş ilçesine bağlı Birgi’de daha önceki yıllarda çok güzel bir film ve sinema filmleriyle güzel bir ivme yakalamıştı. Bu eski hareketliliği dileğimiz 2021 yılında yakalamak olacaktır. Bölgemiz her yönüyle  sanatsal çalışmalara açık olan bir yer” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ