Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Çakıroğlu Ölümünün 6. Yılında Unutulmadı

Reklam

Ödemişli Ülkücüler Ege Üniversitesinde şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümünün 6. yılında hayrına lokması döküldü.

ÇAKIROĞLU DİĞER YILLARDA OLDUĞU GİBİ BU YIL DA DUALARLA ANILDI.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisiyken Ege Üniversitesi’nde PKK terör örgütü yandaşları tarafından şehit edilen Fırat  Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Ödemiş Öğretmenevi önünde edilen  anma  ve lokma dökme etkinliğine Ödemişli vatandaşlar da, büyük ilgi gösterdi.

Ülkü Ocakları Ödemiş ilçe Başkanı Ahmet Ergüz, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı, Ülkü Ocakları İzmir Bölge Başkanı Turgay Dalcı, Ülkü Ocakları Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Nuran Demir, Ülkü Ocakları üyeleri ve vatandaşlar Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma törenin de, hazır bulundular.

Ödemiş  Ülkü Ocakları  Başkanı Ahmet Ergüz “Ödemiş Ülkü Ocakları olarak Ülkücü Şehidimiz  Çakıroğlu’nun ölümünün sene-i devriyesi nedeniyle onun anısına lokma döktürüyoruz. PKK ve destekçileri tarafından haince şehit edilen Fırat Çakıroğlu’nun taşıdığı bayrağını taşımaya devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Biz Ülkücüler olarak bu bayrağı ve Türk bayrağını sonsuza kadar taşımaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ödemiş MHP  İlçe Başkanı Oktay Akıllı “Ödemiş Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ülkücü Şehidimiz  Fırat Çakıroğlu’nu unutturmamak için buradayız. Sene-i devriyesinde  Çakıroğlu’nun davasının  sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ülkü  Ocakları Bölge Başkanı Turgay Dalcı “Ülkü Ocakları Ödemiş İlçe teşkilatının düzenlediği Ülkücü Şehidimiz Çakıroğlu’nun sene-i devriyesine katıldık. Kalleşçe haince bazı üniversitelerde PKK’nın yuvalandığı  alçakça şehit edilen Çakıroğlu’nu anmaya devam ederek onu hiçbir zaman asla unutturmayacağız.” Dedi.

Ödemiş Öğretmenevi önünde  Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu için yapılan Lokma hayrında  Çakıroğlu için dualar yapıldı.

Haber : Turgay Konuralp 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ