Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Aliağa Spor  BAL Ligi Maçları İçin Hazır

Reklam

Bölgesel Amatör  Lig için hazır olduklarını ifade eden Aliağaspor FK Sportif Direktörü Burak Akyıldız  “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Covid-19 salgını nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 17-18 Nisan’da başlayacağını ve 15 haftada tamamlanacağını açıkladı. Bölgesel Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden AliağasporFK’nın Sportif Direktörü Burak Akyıldız, TFF’nin açıklamasını uzun zamandır beklediklerini ifade ederek lige hazır olduklarını dile getirdi.

TFF’nin resmi sayfasından yapılan açıklamada, Covid-19 salgını nedeniyle amatör futbol sahalarının antrenman ve müsabakalara kapatılması ile hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle amatör futbol müsabakalarının oynatılması ile ilgili bir takvim oluşturulamadığı bilgisine yer verildi.

Futbol sezon takviminin daraldığına değinilen açıklamada, “Gelinen süreçte TFF, futbol sezon takviminin daralmasını da dikkate alarak 2020-2021 sezonunda yerel amatör futbol liglerinin oynatılmamasına, bununla birlikte şartların uygun olması, ilgili kurum ve kuruluşların onay vermesi halinde sadece Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının oynatılmasına karar verdi. Covid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak aynı il veya birbirine yakın il takımlarının aynı gruplarda yer alması esasına dayalı belirlenecek gruplandırma sistemi ile grup müsabakaları ve bölge birinciliği müsabakaları yaklaşık 15 haftalık bir sürede tamamlanacak” mesajı verildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ