Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te Kahvehane Sahiplerinin İşyerlerini Açma Sevinci

Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kademeli olarak normalleşme sürecini işaret ederek uzun zamandan beri kapalı olan işyerlerinin gerekli önlemleri alınarak açılmasına karar vermesi  esnaflar arasından büyük sevinç yarattı.

“UZUN ZAMANDAN BERİ KAPALIYDIK.”

Kapalı olan işyerlerinin %50 doluluk oranı ve gerekli tedbirlerin alınarak açılması haberini alır almaz temizlik çalışmalarının tamamlayarak açtıklarını dile getiren Ödemiş’in tanınmış kahvehane sahiplerinden Mehmet Çetin  “Önceki gün Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın verdiği  kapalı olan işyerlerinin  tekrar açılması kararıyla mutlu olduk. Bu süreç zorlu bir süreçti. Ama önemli olan  kapalı kaldığımız süre için deki maddi eksikliğimizi telafi etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

“GAZETE OKUNMASI İÇİN İZİN VERİLSİN”

Açılma kararının yanında yetkililerden özellikle Yerel ve Ulusal gazetelerin işyerinde okunması için izin verilmesi gerektiğine dikkat çeken Çetin “Müşterilerimiz geldiklerinde çay ve çeşitli meşrubat gibi isteklerinin yanında bizlerden istediği  birde yerel gazeteler oluyor.  Ödemiş ve Bölgesini ilgilendiren bir çok konuları bizler Ödemiş’te bulunan yerel gazetelerden öğrenmekteyiz. Bir anlamda yerel gazeteler kamu hizmeti görüyorlar. Bu konuya dikkat çekmek içinde gerekirse kahvehanelerde yerel ve ulusal gazetelerin okunması kararının verilmesi içinde oda aracılığı ile  ilgili yerlere imzalı bir dilekçe göndererek bu konuya dikkat çekmek istiyoruz.” dedi.

“KAHVEHANELERDE  MASA KONULARAK MÜŞTERİNİN ESKİSİ GİBİ OTURMASI  KARARINA ÇOK SEVİNDİK.”

Ödemiş’in Hürriyet Mahallesi Çevre Yolu Kahveci esnaflarından Emin Korkmaz Hükümetin aldığı karar doğrultusunda kademeli olarak masa konularak açılmasından büyük bir sevinçle karşıladıklarını vurgu yaparken “Devlet yetkilerimiz  başta  Cumhurbaşkanımız Edoğan’ın  kararı ve bilim kurulunun, onay vermesiyle birlikte kapalı olan işyerleri tekrar açılıyor. Bizler  uzun zamandır bu müjdeli haberi bekliyorduk. Kapalı olan esnaflar olarak bilindiği gibi  vergi, kira ve bir çok giderlerimiz her zaman yerindeydi. Ama burada önemli olan geçte olsa  işyerlerimizin  masa koyarak müşterilerimizin hizmetine açılmasıydı. Türkiye genelinde ve dünya genelinde olan bir Covid19 süreci yaşandı. Bu süreç zorlu bir süreçti. Bu süre içinde, ister istemez zor bir süreç geçirdik. Burada önemli olan kapalı olduğumuz süreç içindeki yaşadığımız mağduriyeti bir an önce  telafi etmek istiyoruz.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ