Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Yeni Normalleşmeyle Birgi’ye Ayrı Bir Önem Vereceğiz

Reklam

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş pandemideki normalleşme sürecine göre ilçedeki  tüm turizm merkezlerine olduğu gibi Tarihi Birgi’ye ayrı bir önem vereceklerini dile getirdi.

“BİRGİ ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN BİRİ”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Ödemiş’in tüm 99 mahallesine önem verdikleri, gibi  Turizm Merkezlerinden Birgi’nin önemli bir konumda olduğunu ifade etti.

Eriş “Birgi’de Çam ağaçları yollara çok zarar veriyor. Kökleriyle kaldırdığı için kazaya neden oluyordu, motosiklet kazaları gençlerimiz için tehlikeli olmasın diye merkezde düzelttik. Yeni sezona pandemi sonrası turizmine şimdiden hazırlanacağız. Tabii esnaflarımız özellikle parklarımız hafta sonu olsa bile ramazan ayı geldiğinde insanlarımızı buraya daha çok kaçıyor, iftarını burada açmak gibi piknik gibi onlara da bir ön hazırlık olarak. Kuruyan çamlarımız var o Çamların da Orman şeflerimizden izinler de alındı.ve bundan sonra da onların yerine buraya hem Erguvan hem de Ihlamur dikerek ayrı bir hava vermeye çalışacağız. Artık sadece  Çam ağacını pek dikmek istemiyoruz. Çınar, Ihlamur ve Erguvan, renkli çiçekleriyle bu sistemi yakalamış olacağız.

Ayrıca zaten Hızır Ali paşanın kabirde yukarıda oraya çıkışı hepsini birlikte, kırık minareli caminin de restore edilmesi düşünülüyor. İnşallah onu da Birgi merkeze kazandırmış olacağız.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ