Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Aliağa FK, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Reklam

Bölgesel Amatör Lig takımlarından  Aliağa FK Antalya kampıyla birlikte hazırlık maçlarını sürdürmeye devam ediyor. Aliağa  FK son yaptığı hazırlık maçında  Ordu Spor ile 0-0  berabere kaldı.

Seyircisiz ve  Pandemi kuralları çerçevesinde, gerekli sağlık önlemlerinin alındığı maçta her iki takım Lig öncesi  sınav verirken  gerek Aliağa FK ve Ordu Spor takımı atak futbol ve bol bol pozisyon bulduğu bir  hazırlık karşılaşmasıyla, her iki takım  Lige hazır olduklarının mesajını verdiler.

Aliağa FK Spor takımı Teknik  Direktörü  Hakan Şapcı “Takımımız işin ciddiyetinin farkında gayet disiplinli bir şekilde hem teknik hem de taktik anlamda hazırlıklarına devam ediyor. 6 takımlık bir gruptayız. Biz bütün hazırlıklarımızı profesyonel lige çıkmak üzere yaptık. Teknik ekip ve futbolcularımızda bu hedefe konsantre olmuş halde çalışmalarına devam diyorlar. Aliağa halkıyla, şehriyle, taraftarıyla, kurumlarıyla, esnafıyla hep birlikte bu yıl 3. Lig’i çok arzuluyoruz. İnancımız odur ki inşallah bu yıl 3. lige çıkacağız. Lige  hazırlık  maçı anlamında Ordu Spor ile dostluk çerçevesinde bir hazırlık maçı  gerçekleştirdik.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ