Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

BAŞKAN  UYGUR GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Reklam

     Tedavi gördüğü  İzmir  Ege Üniversitesi  Tıp Fakültesi  Hastanesinde yaşamını yitiren  Torbalı Belediye Başkanı Uygur  Torbalı da son yolculuğuna uğurlandı.

 Geçtiğimiz günlerde, 6 Mart’ta, oturduğu apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen ve solunum yetmezliği bulunan, durumunu kötüleşmesi üzerine de 4 gün önce tekrar kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitiren Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur (57), partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’un oturduğu Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri’nde bulunan apartmanda geçen 6 Mart’ta yangın çıktı. Başkan İsmail Uygur ile eşi Afet ve oğulları Ege Uygur’un da aralarında bulunduğu 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Solunum rahatsızlığı bulunan Başkan Uygur, 6 gün süren tedavinin ardından taburcu oldu. Evinde tedavisine devam edilen Belediye Başkanı Uygur, 14 Nisan gecesi yine solunum rahatsızlığına bağlı sorun yaşaması üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Uygur, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Uygur için, Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi Yapılan  cenaze törenine  CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Torbalı İlçesindeki bir çok kamu kurum  ve çeşitli siyasi partilerin temsilcileri ve acılı “ Uygur “ailesinin yakınları katıldılar.

 Törene, Uygur’un eşi Afet, kızı Ege ve oğlu Efe Uygur’un yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve çeşitli il ve ilçelerden gelen çok sayıda Belediye Başkanları yapılan cenaze törenine katılım sağladılar.

 Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ