Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

CHP Kiraz İlçe Örgütü Kızılay’a Kan Bağış Desteği Verdi

Reklam

CHP Kiraz İlçe Örgütünde İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya önderliğinde Kiraz Belediyesi  Düğün salonunda Kızılay’a  kan bağış desteği verdiler.

CHP İzmir İl Örgütünün başlattığını kan bağış kampanyasına Kiraz’dan ses verdiklerini dile getiren CHP Kiraz İlçe Örgütü Başkanı Yücel Çetinkaya “İzmir il örgütümüzün başlattığı kan bağış kampanyası için Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak buradayız. Kan hepimizin bildiği gibi hayati önem taşıyan önemli bir sıvı ve kanın her hangi bir üretimi yada başka bir temini mümkün değil. Dolayısıyla kan bağışı bu temin edilemeyen hayati sıvının bir şekilde Kızılay tarafından hazır tutulması ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı bir şeklide ulaştırılması için çok önemli bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak toplanarak bu sağlık meselesinde temin edilmeyen, üretilmeyen hayati sıvının temini için buradayız. Bu  kan bağış  kampanyası ile güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attık.” Dedi.

Kiraz Belediye Düğün salonunda  kan bağış desteğine  CHP Kiraz İlçe Örgütü ve bazı vatandaşlar büyük  katılım gösterdiler.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ