Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

CHP Ödemiş’ten Kızılay’a Kan Desteği

Reklam

CHP Ödemiş İlçe Örgütü olarak İzmir CHP İl Örgütü tarafından başlatılan Kan Bağış kampanyasına İzmir’in bir çok ilçesinden sonra CHP Ödemiş İlçe Örgütü  Kızılay Ödemiş Kan Merkezine giderek kan bağış desteğinde bulundu.

CHP  Ödemiş İlçe Örgütü Başkanı Hamdi Halis Kan bağışının önemine değinerek “Covidle mücadelenin tüm hızıyla sürdüğü ve sağlık sorunlarının bir o kadar öne geçtiği dönemde, İzmir il örgütümüzün başlattığı kan bağış kampanyası için Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak buradayız. Kan hepimizin bildiği gibi hayati önem taşıyan önemli bir sıvı ve kanın her hangi bir üretimi yada başka bir temini mümkün değil. Dolayısıyla kan bağışı bu temin edilemeyen hayati sıvının bir şekilde Kızılay tarafından hazır tutulması ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı bir şeklide ulaştırılması için çok önemli bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak toplanarak bu sağlık meselesinde temin edilmeyen, üretilmeyen hayati sıvının temini için buradayız.” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Kızılay Kan Merkezi önünde kan bağışının önemine değinerek “Pandemi süresinde diğer hastalıklarda, acil durumlarda kanın her an işlenmiş olarak Kızılay merkezlerinde bulunması ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılması adına çok önemli bugünde burada başkanımızın önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bizde varız demek buradayız. Verilen kanların ihtiyaç sahiplerine şifa olmasını diliyorum. Arkadaşlarımda kutluyorum burada oldukları için, Kızılay ailesine de vermiş oldukları bu hizmet için özellikle Ödemiş ayağının yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı yürekten kutluyoruz.” dedi.

CHP Ödemiş İlçe Örgütüne yaptıkları kan bağış desteğinden  dolayı teşekkür eden Kızılay  Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Cengiz  “Ödemiş CHP ailesine kan bağışı için gösterdikleri bu duyarlılık için çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Kan sadece insanda olan bir sıvı, ne mutlu ki Ödemiş olarak bizlere Türkiye’nin 81 tane kan merkez, içerisinde, Ödemiş, Küçük menderes bu yöre halkı olarak çok büyük bir şans dolayısıyla bizim hastalarımızın kana ulaşması her zaman ülkemizin düğer yörelerine göre daha kolay olmaktadır. Tabi ki bu kolaylığı sağlayan sizlersiniz. Sizlerin, başkanlarımızın, parti başkanlarımızın, tüm halkımızın duyarlılığıyla biz bu kan teminini sağlamaktayız. Ben Türk Kızılay’ı Bölge Müdürlüğü, Ödemiş Kan Bağış Merkezi Müdürü olarak hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu hassas düşüncenizden dolayı hepinizi kutluyorum.” dedi.

Haber: Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ