Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Dünya Koleji Öğrencileri Moral Depoladı

Reklam

Ödemiş’in başarılı eğitim kurumlarından Özel Dünya Koleji  Anadolu ve Fen Lisesinin  İdarecileri, Öğrencileri  ve eğitimcileri, YKS sınavı öncesinde Demircili Mahallesinde bulunan Dağlı Canlı Alabalık Aile Restoran tesislerinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen yemekle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Özel Dünya Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İlkay Kaymak “YKS sınavı yaklaşıyor, pandemi süreciyle beraber çok zor bir sene geçirdik. Tüm dünya, Türkiye ve okulumuz çok zorlu bir süreçten geçtik inşallah aşıyla birlikte bu süreci atlatıp sağlıklı günlere kavuşacağız. Ama öğrencilerimiz YKS sınavı öncesi moral depolamak istiyorlar. O yüzden bizde öğretmenlerimizle ve 12. Sınıf öğrencilerimizle moral olması için bir piknik düzenledik. Biz tüm çocuklarıma, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrencilerin pandemi döneminde zorlu bir dönem geçirdiklerini ifade eden Özel Dünya Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdür yardımcısı Emrah Durmaz “Öğrencilerimiz bu süreç  sonunda eğitimine devam ediyorlar. Umarım emeklerin karşılığının fazlasını alacaklarını düşünüyorum. Ben tüm YKS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Burada  hep birlikte güzel bir ortamda YKS öncesinde bir arada moral anlamında iyi bir etkinlikte buluştuk.” Dedi.

Öğrencilerden Berker Talaş “Corona dolayısıyla okula gidemedik. Derslerimizi internet üzerinden devam ettik. Bizim için zor bir sene oldu. elimizden geldiği kadar sınava hazırlandık. Umarım tüm sınava girecek arkadaşlarımla güzel sonuçlar elde ederiz. Burada  Özel Dünya Koleji Anadolu ve Fen Lisesinin katkılarıyla YKS öncesinde güzel bir moral depolama etkinliğimiz oldu. Bir arada olmaktan son derece keyif aldık.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ