Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

ÖKK Başkan Adayı Turan Yönetiminde Görev Alacakları Basına Tanıttı

Reklam

28 Haziran 2021 tarihinde yapılması beklenen seçimli Kent Konseyi Genel Kurulu ile ilgili olarak Kent Konseyi adaylarından Mustafa Turan Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Çamlık tesislerinde basın mensuplarına Kent Konseyinde görev alacakları tanıttı.

Ödemiş Kent Konseyi Başkan Adayı Mustafa Turan yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Kent Konseyi başkanlığına adaylığımı açıklamıştım. Bu toplantımızda yürütme kurulumuz ve beraber çalışacak olduğumuz arkadaşlarla birlikte tanışma ve beraber olduğumuzu birlikte yöneteceğimizi başkanlık bir tarafa bizim bir ekip olduğumuzu paylaşmak için sizlerle buluştuk. Bundan sonraki süreçte katılımcı bir Kent Konseyi, daha üretken bir Kent Konseyi yapısı, hemşerilerimizi ilgilendiren her konuda beraber adım atma ve ortak akılla yürümek için bu yola çıktık. Yürütme kurulunda görev yapacak olduğumuz, çalışacak olduğumuz arkadaşları beraberce tanıyalım istedim.  Bu arkadaşlarımızla birlikte bir ekip ruhuyla kentimize ne yakışıyorsa yapmaya çalışacağız. Yürütme kuruşundaki arkadaşlarımız ve başkan kentin her kesiminde değişik pencereden bakan herkese kapımız açık önerilere açığız. Bu konuda siz değerli basın mensuplarına da işler düşüyor. Bizlerin tespit edemediği sizin gözünüzde olan, sizlerin önünüze gelen eksiklikleri bizlerle yada Kent Konseyi yönetimiyle yürütme kuruluyla paylaşacağınızı biliyoruz.  Hedefimiz katılımcı bir Kent Konseyi yaratmak bu konuda çıktığımız yolda Allah utandırmasın dostluk havasında bu işi tamamlayalım 28 Haziran’daki seçimde katılımcıların delegelerin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Başkan adayı Turan yönetim aday listesini açıklayarak Ödemiş Kent Konseyinde, yönetim aday listesinde, benimle birlikte görev alacak arkadaşlar Hülya Çavuş, Selim Şahan, Safiye Özçelik, Nihat Savuran, Abdullah Gümüş, Egemen Atasoy, Burak Can, Tekin Alpsoy, Turgut Akın, Hatice Çavdar olarak listemiz hazırlanmıştır.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ