Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

CHP Ödemiş Kadın Kollarından Yangın Bölgesine Destek Çalışması

Reklam

Ülkenin çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlarla ilgili olarak CHP Ödemiş İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü yangın bölgesine bir nebze destek olmak için çalışma yaptıklarını dile getirdi.

“CHP AİLESİ OLARAK DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

CHP Ödemiş İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü “Güzel ülkemiz yanıyor yangınlar durmuyor yangın yerlerinden ihtiyaç listeleri geliyor bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tabii ki siz gönül dostlarının sayesinde gerek eşyayla gerekse nakit parayla desteklerinizi esirgemediniz hepinize çok teşekkür ederiz çok kısa zamanda bu kadar eşya toplandı ve il kadın kollarımızın koordinasyonuyla yangın bölgesine aktarıldı . Emeği geçen bütün gönül dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Bizler de böyle bir destekte çorba da bizim de tuzumuz olsun anlayışı ile destek verdik.  CHP Ödemiş İlçe Örgütü Kadınlar Kolları olarak  bu yöndeki desteğimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

CHP Ödemiş Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinden Ayşe Okgül “Ülkemizde meydana  gelen orman yangınları bizleri derinden üzmüştür. Bizlerde  CHP Ödemiş Kadınlar Kolları olarak yangın bölgesine destek vermek amacıyla  CHP Ödemiş İlçe Kadınlar Kolları olarak destek verdik.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ