Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Kocaoğlu, Beydağ Belediyesini Ziyaret Etti

Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 3 dönem belediye başkanlığını sürdüren Eski Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret kapsamında Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile Beydağ Belediyesi Hizmet binasında bir araya  geldi.

KOCAOĞLU, YILMAZLAR TARAFINDAN ÇİÇEKLE KARŞILANDI.

Yapılan ziyareti değerlendiren Başkan Yılmazlar “İzmir’de döneminde başarılı Belediye Başkanımız  Aziz Kocaoğlu’nun belediyemize yapmış olduğunu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. İzmir’e ve bölgelerine yaptığı çeşitli hizmetlerinden dolayı ayrıca kendisine teşekkür ediyoruz. Bizleri unutmayarak belediyemize ziyareti memnun etmiştir.” Dedi.

Başkan Aziz Kocaoğlu kendisinin Belediye Başkanlığı döneminde İzmir’de ve tüm bölgelerine de eşit bir şekilde hizmet anlayışını sürdürdüğünü Beydağ İlçesinin de bu ilçelerden sadece biri olduğunu belirterek “Şahsıma Beydağ İlçesinde nazik karşılama ve ağırlamalarından dolayı Başkanımız Feridun Yılmazlar’a ve Beydağ Belediye personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Kocaoğlu, Yılmazlar ile bir süre sohbet ettikten sonra Beydağ İlçesinden ayrılarak Kiraz ilçesine geçti.

AZİZ KOCAOĞLU KİMDİR ?

1948 yılında Tokat’ta doğan Aziz Kocaoğlu, 1973 yılında Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1974’te İstanbul Üniversitesi’nde işletme dalında yüksek lisansını tamamlayan Kocaoğlu, 1975-1978 yılları arasında bir kamu kuruluşunda muhasebe uzmanı olarak çalıştı; 1978-1979 yılları arasında özel sektörde yöneticilik yaptı. 1979 yılında kendi işini kurdu. Ortak bir girişimle 1986 yılında toprak sanayi dalında çalışmaya başladı.

Siyasi yaşamına CHP Gençlik Kolları’nda başlayan Kocaoğlu, 2001-2003 döneminde CHP Bornova İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 28 Mart 2004 seçiminde CHP’den Bornova Belediye Başkanı seçildi; 21 Haziran 2004 tarihinde gerçekleştirilen Meclis Toplantısında oybirliğiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na getirildi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ikinci, 30 Mart 2014 seçimlerinde halktan aldığı güvenoyuyla İzmir’de ilk kez üst üste üç dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapma unvanını kazandı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ