Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Korona Pas Geçmiyor

Reklam

Ödemiş’in proje Çalışkan sevilen müdürlerinden Bademli Ortaokulu müdürü Ramazan Göçen ve eşi Leyla Göçen maalesef koronaya yakalanmaları Ödemiş’te sevenleri arasında üzüntü yarattı.

İYİ Kİ EVLATLARIMIZ SEVENLERİMİZİN DESTEĞİ DUASI VAR

Ödemiş’te  Korona ile ilgili tedavisi aralıksız olarak devam eden  ve iyileşmesi beklenen Leyla Göçen” Ben Türk ovak aşısı çıkacak diye şimdiye kadar aşı olmadım. Keşke beklemeseydim. Geçen Cuma gününden beri ciddi rahatsızım Cumartesi belli oldu kovit olduğum. Aşı olmamanın maalesef zorluğunu şimdi yaşıyorum.Eşim aşı olduğu için evde kolay atlatacak gibi. Sağ olsun başhekim  Oktay Bey sahip çıktı korono servisine alındım.4 gündür su ve gıda alamıyordum çocuklarımın titiz davranmalar,evde kızımın özel desteği olmasına rağmen, gıda takviyesi kabul etmedim,su içemedim ne zordu durumum, zehir gibi geliyor su gıdaları içemiyor, alamıyorsunuz.Halsizlik dizboyu,yavaş yavaş birşeyleriniz eksiliyor.Allah korusun entübe durumuna düşmeden kurtulurum.

“LÜTFEN EĞLENCE DÜĞÜNLERİMİZ  KABUSA DÖNMESİN!”

Leyla  Göçen toplum adına önemli mesajın  açıklamasının devamında “Şu dönem eylül’e kadar düğünlerin sık olduğu dönem,pek iyi bir dönem olmayacak gibi,köylerde gittiğimiz  düğünler gördük, illaki eş dost düğünleri oldu belki bakıyorum, bir tek eşimde var bizde biraz yarım taktık okuldan kurumdan gelen bir alışkanlık olsa gerek.Sıcaklarda herkes maske takmamaya başladı.Çok az kimse takıyordu ,yani yeniden mesafe kurallara uymamız gerektiğini anladım.Herhalde eylülde denizden, düğünden dönen topluluk, umarım bir sıkıntı yaratmaz.Biz tedbirli olalım 2 metre kuralını aşı olalım.Mutlaka bir ya da iki maske takalım.

“15 GÜN AZAMİ DİKKAT.”

“Şunu yapmayalım..  Türkovak bekleyenler ya da şöyle böyle düşünenler artık, yok yani kesinlikle bir an önce seçtikleri bir aşıdan olmalı kuralları uyumalılar.Köy mahallelerde 80 yaşlarında hala aşı olmayanlar var.Şu düğün dernek deniz 15 gün bize kötülük yaşatmasın, biraz en az Eylülün 15’ine kadar ciddi ciddi devlet yapmasa da, karantinayı biz kendimize yapsak iyi olacak kanaatim .Toplum kendi kendini korusun gene bizler koruyalım, pek iyi geçmeyecek gibi geliyor,çünkü kırsalda düğünler çok kötü geçti .Eşim kolay atlatıyor gibi daha çok yapacak işimiz var. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Ama şunu kimse  unutmasın  Sağlık çalışanların uyarılarına her zaman kulak verelim. Onların dediklerini uygulayalım.”

“YENİ VARYANTLAR”

Leyla Göçen açıklamasının devamında “Yeni varyantlar daha hızlı yayılıyor,gençlere de bulaşıyor, toplumsal duyarlılık olmalı.Her şeyi başka birinden, devletten beklemeden, o yüzde yirmi aşı olmayanların, bir an önce aşı olması gerekiyor.Verilen ilaçları  kullanılması gerektiğini anladım geç oldu umarım atlatacağımÖdemiş Devlet Hastanesi başhekimine, sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.İyi ki devletimiz güçlü ve gereğini yapıyor.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ