Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bizler Mücadelemizden Vazgeçmeyeceğiz

Reklam

Ödemiş Koza  Hareketi Derneği (KOZA-DER) geçtiğimiz günlerde  yapılması gereken ve Çamyayla Mahallesindeki ÇED toplantısında birlik ve beraberlik duyguları içinde çevreye karşı olan duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten Başkan Selahattin Bağlı bu konuda Küçük Menderes havzasındaki mahallelerine yapılacak Mermer ocağına karşı mücadelelerini hiçbir bir zaman elden bırakmayacaklarının bir kez daha mesajını verdi.

“HALA GÖZLER  KÜÇÜK MENDERES HAVZASINDA KALDI”

Mermer Ocağı konusunda bazı Mermer ocağı sahiplerinin  Küçük Menderes havzasında gözlerinin kaldığını dile getiren Başkan Bağlı “Bizler kaç yıldan beri hala mücadelemizin sürdürüyoruz. Onlar bıkmadan usanmadan bölgemizde Mermer ocağını yapmak için sarf ediyorlar. Bizler, bölgemizdeki binlerce üretici ve çiftçimizin  ürettiği ürünlerin yok olmaması ve bölgemizdeki yeşilliğin ve ağaçların mermer ocağından zarar görmemesi için mücadele ediyoruz.”

“MÜCADELEMİZ ÖLESİYE KADAR”

Kendisinin de, üretici ve çiftçi olduğunu bu yüzden  üretimin  herkes için önemli olduğunu ifade eden Ödemiş Küçük Menderes Koza Hareketi Derneği Başkanı Başkanı Selahattin Bağlı mücadelelerinin ölesiye kadar devam edeceğini ve bölge topraklarının yok olmamasını mücadeleye devam edeceklerini belirtirken “Bilindiği gibi son olarak geçtiğimiz günlerde  Çamyaylada yapılacak olan ÇED toplantısında konunun hassasiyetini tüm mahalle halkına anlatmıştık. Burada ciddi anlamda Barbunya, Fasulye ve çeşitli ürünlerin üretimi yapılıyor. Buraya mermer ocağının yapılması demek üretilen ürünlerin etkilenmesi demektir. Ama ne olursa olsun  bu konuda Küçük Menderes Havzasından mermer ocağı konusunda ellerini çeksinler. Bölgemiz bizim için değerlidir.  Ödemiş ve  bölgesi  yeşili ile, turizmi ile her türlü güzelliği ile vardır.” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ