Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Salı Pazarında Atatürk’ü Anma Gecesi Düzenlendi

Reklam

Atatürk’ün ölümünün 83. Yılı nedeniyle çeşitli yapılan etkinlikler kapsamında, Ödemiş Belediyesi ve  Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği Salı Pazarında etkinlik gerçekleşti.

Ödemiş  Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gürçay Işık “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ve Türk milleti, güvenliğini ve mutluluğunu sağlayan ve koruyan ilkelerle uygarlık yolunda durmaksızın yürüyecektir.” derken, Cumhuriyet’e, ilke ve devrimlere inancını, ulusuna sarsılmaz güvenini vur Ama sadece anlamak ve özlemek yeterli değil elbette, gereğini yapmak, hep birlikte ATATÜRK olmak zorundayız.Bizlerin varlık nedeni bu ve görevimiz de; KEMALİZM’ i kutup yıldızı bilip Aydınlanma Devrimlerini sürdürmek, devletimizi yeniden HUKUK DEVLETİ yapmak, üretim tesislerimizi, yer altı yer üstü kaynaklarımızı yeniden harekete geçirmek, köylümüzü yeniden efendi yapmak, kadınlarımızı yeniden özgürleştirmek, gençlerimizi, çocuklarımızı laik bilimsel eğitimle buluşturup yeniden geleceğe güvenle bakar hale getirmek, Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye hedefini yeniden önümüze koyup Kemalist Cumhuriyeti yeniden kazanmaktır. Bu görevi mutlaka başaracağız” dedi.

Gecede  Öğrencilerin hazırladığı Orotoryo ve Atatürk’ü anlatan onun sevdiği  şarkıları seslendirildi.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ AKARTÜRK GECEYE KATILDI

Ödemiş Salı Pazarında  Atatürk’ü Anma Gecesine vatandaşlar da geniş bir katılım gösterdiler. Geceye  ayrıca Ödemişli Ünlü Türkücü Bedia Akartürk de katılarak gecedeki ilgiyle izlenen programı Ödemişli  vatandaşlarla birlikte seyretti.

Haber :  Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ