Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Anılarımızın Stadı Alsancak…

Reklam

Göztepe Futbol takımının eski oyuncusu Ödemişli Okyay Karagözoğlu, İzmir’deki Göztepe’nin Stadı hizmete girdikten sonra Alsancak Stadının da hizmete girmesinin İzmir takımları adına büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

“ALSANCAK’TA TÜM ESKİ FUTBOLCULAR OLARAK ANILARIMIZ VAR”

Göztepe’nin eski Futbol yıldızlarından Okyay Karagözoğlu Alsancak Stadına Altay takımında yıllarını veren Futbol adamı Mustafa Denizli’nin isminin verilmesinin çok anlamlı olduğunu belirtirken “Alsancak stadında futbol hayatımızın büyük bir bölümü geçti desek yalan olmaz. Bu stattaki duyduğumuz  heyecan oynayacak olduğumuz  maç öncesinde günler öncesinde  kendi aramızda Alsancak Stadında oynayacağız diye bir heyecan sarardı. Bugüne baktığımızda modern stad olması gelecek nesil gençlerimiz içinde büyük bir fırsat olduğunu  düşünüyorum” dedi.

“ALTINORDU’DAN SONRA DİĞER İZMİR TAKIMLARININ DA YENİ YILDIZLARI YETİŞTİRMELERİ İÇİN ÇABA SARF ETMELİDİR”

İzmir’de eskiden parmakla sayılı  yabancı olduğunu belirten Eski Profesyonel oyuncu Okyay  Karagözoğlu “İzmir’de eskiden oynadığımız  dönemlerde diğer İzmir takımlarında oynayan  yerli oyuncularla rakip olsak da aramızda tatlı bir rekabet yaşanırdı. Bugüne baktığımızda Futbolcular arasında o eski dostlukları çok göremiyoruz. Ancak İzmir takımları geleceğin genç ve yetenekli oyuncuları için alt yapı antrenörlerine ve gençlere daha çok önem verilmesinin İzmir Futboluna büyük bir katkı olacaktır. Burada yalnız İzmir değil  Futbol Okullarının daha çok açılarak İzmir’e bağlı Tire, Torbalı, Ödemiş, Selçuk  ve Bayındır gibi çeşitli ilçelerde bu yeteneklerin yapılan çalışmalarla ortaya çıkacağına inanıyorum” dedi.

Haber : Turgay Konuralp 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ