Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

1. Amatör Liginin Kuraları Çekildi

Reklam

Önümüzdeki günlerde  başlayacak olan  1. Amatör Futbol Liginin kuraları  törenle çekildi.  Çetin Zengin 1. Amatör Lig kura çekimi Faal Futbol Hakemler Derneği salonunda takımların temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

160 TAKIMIN KATILACAĞI 1. AMATÖR LİGDE 22 GRUP OLACAK 

Toplamda 160 takımın katılacağı ve 22 grup’tan oluşan Çetin Zengin 1. Amatör Lig kura çekimine geniş katılım olurken, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve Yönetim Kurulu, İzmir TÜFAD Şube Yönetim Kurulu Enver Çelik, Saha Komiserler Derneği Başkanı Bülent Meralbaysal ve Yönetim Kurulu, Sağlıkçılar Derneği adına Erdoğan Buyrukçu, lige katılım sağlayan Kulüplerin Başkan ve Yöneticileri, AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve sporseverler katılım gösterdiler.140 takıma forma verdiklerini ilerleyen süreçte devam edeceklerini belirten Muhtar, “Belediye Başkanları ile yaptığımız görüşmelerin olumlu geçmesi nedeni ile hem Büyükşehir hem de ilçe Belediye Başkanlarımızın Amatör Kulüplerimize nakdi ve ayni yardımların devam edeceğini söylemek isterim. Ayrıca biz geçmiş dönemlerde İzmir Amatör Futbola hizmet etmiş tüm büyüklerimizi unutmayıp, yad ederek her bir ligimize isimlerini vererek onlara vefa borcumuzu ödüyoruz. Eski ASKF Başkanlarımızdan Sami Gider için Süper Amatör Lig, U18 ligine Cüneyt Meralbaysal, U 16 Ligine Avni Yelkenbiçer liglerine isimleri vermiştik. U14 ligine Tatlı Mustafa lakaplı Mustafa Küçükoğullarından, U12 Ligine Onur Sorguç ve Kadınlar Ligine ise Özge Kanbay isimlerini vereceğiz” dedi

Toplamda 135 takımın formasını teslim ettiklerini belirten İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar, temsili 5 takımın formasını İzmir ASKF Genel Sekreteri Ali Alanç ve Yönetim Kurulu üyeleri salonda teslim etti.Ardından TFF İzmi İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi mikrofona gelerek, Lig hakkında bilgileri verdi ve kura çekimini geçti.

Buna göre ,1. Amatör’de toplam 160 takım 8 ve 7’şer li olmak üzere toplamda 22 gruptan oluştu..

İlk 2 takım direk Play-Off’lara kalıp toplamda 44 takım Play-Off mücadelesi verecek ve yalnızca 11 takım Süper Amatör Lige çıkacak.Süper Amatör Ligden ise toplamda 15 takım 1.Amatör lige düşmesi bekleniyor. Kura çekimi sonrası  tüm katılacak olan takımlara  başarı dilekleri sunuldu.

Haber : Turgay  Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ