Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Efe, İşçievleri Spor İle Deplasmanda Karşılaşacak

Reklam

Süper Amatör Lig E grubunun 16. Hafta  mücadelesinde Lider Ödemiş Spor  grubunda zirve mücadelesi veren takımlar arasında bulunan İşçievleri Spor takımıyla İzmir’de  karşılaşacak.

“İZMİR DEPLASMANINDA İŞÇİEVLERİ SPOR İLE CENTİLMENCE BİR MÜCADELE OLACAĞINA İNANIYORUZ”

Ödemiş Spor Teknik Direktörü Mahmut Arslan “Süper Amatör Lig E grubu mücadelemizde hafta sonu rakibimizden ziyade kardeş kulübümüz İşçievleri Spor ile centilmenlik çerçevesinde olacağına canı gönülden inandığımız maça çıkacağız. Burada  ayrıca  rakip takım İşçievleri Spor’a da  başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda bu maçı da kazanmak istiyoruz. Takım olarak yarın maçın son hazırlığını tamamlayarak maç saatini bekleyeceğiz. Grupta son 3 maçımızı da kazanarak Lider takım olarak  şampiyon ünvanıyla sezonu tamamlamak istiyoruz” dedi.

İLK DEVRE MAÇINDA CENTİLMENCE HER İKİ TAKIM TARAFTARLARI ARASINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER  YAŞANMIŞTI.

Ödemiş Spor’un ilk devre maçında İşçievleri Sporu yendiği  maçın rövanşının maçı için İzmir’deki deplasman maçına hazırlanırken İlk devre maçında  her iki takımın taraftarları birbirlerine güzel tezahüratları ile  örnek bir  davranışlarıyla Ödemiş Çamlık Tayfa ve İşçievleri Spor taraftarları spor camiasının büyük bir takdirini almıştı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ