Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

U-14 Ligi İçin TFF’den Açıklama Geldi

Reklam

TFF İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİNDEN U14 LİGLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI.

İzmir U-14 ligi hakkında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye şampiyonası olmayacağı bildirilerek düzenlenmesi konusunda gerekli talimatlar bildirilmiştir.

Bu bildirimlere istinaden İzmir U14 ligimizi 19-20 Mart 2022 tarihinde başlatılması il temsilciliğimiz tarafından uygun bulunarak gerekli işlemlerin yapılması hususunda karar alınmıştır.

Sezon başında kulüplerimizden alınan lig başvuru evrakları Covid tedbirleri kulüplerimiz tarafından bilinmemesi ve Türkiye şampiyonasının iptal edilerek sadece il şampiyonasının yapılacak olması sebebiyle yeni u 14 katılım formu hazırlanmıştır. Kulüplerimizin yeni katılım formlarını 02.03.2022 çarşamba günü 17:00 kadar İzmir ASKF’ ye teslim etmeleri ve 04.03.2022 cuma saat 18:00 yapılacak olan teknik toplantı ve kura çekimine katılımı zorunludur.

Aynı gün ve toplantı içerisinde; gençlik spor il müdürümüz sayın Murat Eskici ile İzmir ASKF başkanımız sayın Efkan Muhtar, il hakem kurulu başkan yardımcımız İlhami Sayılan’ın da katılacağı kulüplerimizle toplantı yapılacaktır.”mesajı verildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ