Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ’da her yer yeşil beyaz

Reklam

Çetin  Zengin İzmir  Amatör Küme  21. Grupta geçen hafta sonu şampiyonluk turu atarak taraftarlarıyla  adeta bütünleşen Beydağ Belediye Spor’da  şampiyonluk coşkusu sürüyor.

1. Amatör Küme’nin İzmir’de en çok gol atan takımı olan Beydağ Belediyespor Tire Genç 1970 Spor’u heyecanlı ve çekişmeli geçen bir maçla 5-4 yenip şampiyonluk turunu attı.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar “11’de 11 yapan takımımızı kutluyorum. Konuk Tire Genç 1970 takımını mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Günün sonunda Beydağ’ın caddelerinde sokaklarında Beydağlı hemşehrilerimizle bu sevinci paylaşmak her şeyden değerliydi. Diliyor ve inanıyoruz ki İzmir’deki play-off maçlarında bu sevincin daha da büyüğünü yaşayacağız.Tüm Beydağlıları ortak paydamız Beydağ Belediyespor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” dedi.

Beydağ Belediye Spor takımının başarılı antrenörü Cumhur Kader “Taraftarlarımız şampiyonluğu çok istiyordu. Bizlerde aldığımız bu galibiyeti ve şampiyonluğu Beydağ Belediye Spor’a sezon başındanbu güne kadar desteğini esirgemeyen değerli taraftarlarımıza armağan ediyoruz” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ