Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Çamdibi Altınok transfer çalışmalarını sürdürdü

Reklam

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamdibi Altınok, 2022-2023 sezonuna hazırlıklarına hız verirken, iç transferde Bencan Toros, dış transferde ise Halil Eren Onuk ile anlaştı.

3 sezon aradan sonra yeniden Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Çamdibi Altınok golcü isimler Bencan Toros ve Halil Eren Onuk ile anlaştı.

Gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Çamdibi Altınok takımı, geçen sezon kadrosunda şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Bencan Toros’u yuvada tutmayı başarırken, dış transferde ise geçen sezon 1925 Gençlik takımında forma giyen ve grup şampiyonluk sevinci yaşayan Halil Eren Onuk’la anlaşma sağladı.Başarılı oyuncular Bencan Toros ve Halil Eren Onuk’un imza törenine Başkan Cihan Güzel katılım gösterdi.

BENCAN TOROS OYNADIĞI  TAKIMLAR

Altay, Bucaspor, Anadolu Bağcılar, Karşıyaka, Balçova Yaşam, Çiğli Belediyespor, Çeşme Belediyespor Bornova 1881 ve Menderes takımında ter döken oyuncu 2021-2022 ara transfer döneminde Çamdibi Altınok’a gelen oyuncu burada şampiyonluk sevinci yaşadı ve takımının Süper Amatör Lige çıkmasında önemli katkı sağlamıştı. Başarılı golcü 2022-2023 sezonunda yuvada kalarak Çamdibi Altınok takımı ile yeniden anlaştı.

HALİL EREN ONUK OYNADIĞI TAKIMLAR

1461 Trabzon, Sakarya Demirspor, Darıca Gençlerbirliği, Arhavi Spor, Beşirlispor, Gümüşhanespor, Bornova Belediyespor, Ceyhan Altınyıldız, Kemalpaşa Esnafgücü, Menderes Belediye, Aliağa Helvacı ve son olarak 1925 GK takımlarında ter döken oyuncu 2022-2023 sezonunda şampiyonluk arzulayan Çamdibi Altınok takımına imzayı atarak yeni takımıyla anlaşmaya vardı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ