Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

YKS’de dereceye giren öğrenciler bir araya geldi

Reklam

Geçtiğimiz günlerde yapılan YKS Sınavlarında Boyut Öğretim Kursuna giden ve girdikleri sınavlarda başarıyı yakalayan Türkiye TYT 5.’si Burak Akkan, Türkiye AYT 528.’si Ceyda Eker, Türkiye AYT 800.’sü Ecem Öncel adlı öğrenciler velileri Gönül  Akkan, Nazmi Eker ve  Kadir Öncel ile birlikte Boyut Özel  Öğretim Kursuna giderek teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye  TYT 5.’si Burak Akkan açıklamasında, “Ödemiş Ayhan Kökmen Fen Lisesinden bu sene mezun oldum. YKS’de TYT puan türünde Türkiye 5.cisi oldum. Sayısalda da 1894.’cü oldum ne yazık ki o biraz aşağı çekti. Ama bir alanda derece yaptım. Zorlu bir süreç geçirdim arada beklenmedik olaylarda oldu. Ocak ayında babamı kaybettim. Zor bir durum olsa da bu sureci iyi bir şeklide yönettiğimi düşünüyorum.  Çok şükür iyi bir sonuç geldi. Aslında ben 11. Sınıfta dershaneye gitmeyi düşünmüyordum. Öğretmenlerimin önerisiyle gitmeye karar verdim ve iyi ki de Boyut Dershanesine gitmişim.

11. Sınıfta ayda bir ki defa TYT deneme sınavları oluyordu. Bu deneme sınavları sayesinde netlerim 12. sınıfa geldiğimde ortalamaya göre oldukça yüksekti ayrıca Pandemi sürecini boş geçirmemiş oldum. Çünkü Pandemi döneminde canlı dersler çok etkili olmadı ama dershaneye gittiğim için konularda o eksikliği hissetmedim ve 12. Sınıfa güçlü bir şekilde başladım. Seçimim tıp yönünde olacak. Sağlık doktoru değil de akademisyen, araştırmacı olmayı, deyim yerindeyse işin mutfağında olayı düşünüyorum” dedi.

Oğlu Burak ilkokuldan beri düzgün bir şekilde program dahilinde çalışmaya başladığını ifade eden Veli Gönül Akkan konuşmasında, “Hiçbir döneminde biz ona çalış demedik. Sorumluluk sahibi bir çocuk.  Disiplin çok önemli Burak hep disiplinli çalıştı. Biz ona sadece ortam hazırladık. Bütün başarı ona ait, biz sadece destek olduk. Boyut Dershanesinin katkısı çok büyük bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim hatta şuanda beş arkadaşımın çocuğu da burada eğitim alıyor. Disiplin anlamında, deneme sınavları anlamında, sevgi ve ilgi anlamında çok memnun kaldık”

Türkiye AYT 528.Ceyda Eker, “Ödemiş Ayhan Kökmen Fen Lisesi mezunuyum. 10. Sınıfta Boyut Dershanesine başladım. Sayısal türünde 528. ci oldum.  Bu dereceği almak çok güzel bir duygu emeklerimin karşılığını aldım. 

Çalışmayı hiçbir zaman bırakmadım. Bunun karşılığını almak heyecan verici. Pandemi dönemi bizim için kırılma noktasıydı. 11.  sınıfta çalışmayı bırakabilirdim. Boyut bizi yönlendirdi.  Tercihim tıp olacak daha tercihler başlamamasına rağmen öğretmenlerimiz bize yardımcı olmaya başladı.”

Sonucun kendileri için gurur verici olduğunu belirten Ceyda Eker’in Velisi Nazmi Eker, “Kızım Ceyda ile gurur duyuyoruz. Belli bir disiplinle geliyordu. Boyut Dershanesi Ödemiş içeresinde ses yapmış başarılı bir kurumdu. Ben çocuğumu tereddüt etmeden yönlendirdim. Boyut dershanesi velilerle de iletişim halindeydi. Bizlere devamlı arayıp bilgi verdiler. Eksik konularında bizleri yönlendirdiler, bizde ona göre davranış sergiledik. Boyut Dershanesi her konuda yardımcı oldu.”

Türkiye AYT 800. Ecem Öncel Ödemiş Ayhan Kökmen Fen Lisesinden mezunu olduğu belirten Öncel “ Sayısal türünde 800. oldum. 800.cü olmak ki ben bu kadar yüksek bir derece almayı beklemiyordum. Ödemiş Ayhan Kökmen Fen Lisesindeki öğretmenlerime ve Boyut Dershanesindeki öğretmenlerimin hepsine minnettarım üzerimdeki emeklerini ömrün boyunca unutmayacağım. Tıp okumak istiyorum ileride akademisyen olmak istiyorum araştırmalarda bulunmak istiyorum. .Boyutu diğer kurumlardan ayıran en önemli özellik bir kere burada sıcak samimi bir ortam var.  kendimizi evimizde hissediyoruz. Onlara baktığımız zaman sanki anne, babamızla iletişime geçmiş gibi hissediyorum. Buradaki öğretmenlerimiz bizim başarımızdan çok mutlu oldular onlarda gurur duydular. Bizler bu ülkenin gençleriyiz. Mavi gözlü dev Atatürk için ülkemizin ve Ödemiş’in adın gelecekte çok güzel yerlerde duyurmak istiyoruz.” Dedi.

Velisi Kadir Öncel açıklamasında, Tarif edilemeyecek duygular içerisinde olduğunu belirten Baba Öncel “ Söyleyecek kelime bulamıyorum kızımla gurur duyuyoruz. Okuldaki öğretmenlerimize ve Boyut Dershanesindeki öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Bizlerde vatana, millete Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

Boyut Dershanesi kurucusu İbrahim Boyacı, “Boyut dershaneleri Öncelikle öğrencilerimizi kutluyorum. Bu başarının elde edilmesini öncelikle öğrencilerin kendileri, okulları ve biz kombine bir çalışmanın ürünü olarak değerlendiriyoruz. Biz ve öğrenciler için yorucu bir o kadar da zevkli bir yıl geçirdik. Ama sonuç her şeye değer.Bunun dışında Boyut olarak genel başarımız son derece gururlandırıcı.

İlk binde 3 öğrenci, İlk 10 binde 15 öğrenci, İlk 20 binde 30 öğrenci, İlk 20 binde 40 öğrenci, İlk 60 binde 70 öğrenci, İlk yüz binde 104 öğrenci.

Kurucu olarak tüm ekibimle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum.Tüm öğrencilerimizin yolları ve bahtları açık olsun” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ