Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te hayat boyu öğrenme komisyonu toplandı

Reklam

Ödemiş İlçesindeki resmi, özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenmede işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya koymak amacıyla; İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bahattin Gengörü, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Güneş ,  Ödemiş İlçesindeki  Kamu Kurumlarının Müdürleri, Oda Başkanları, Okul türlerini temsilen birer Okul Müdürü ve Eğitim Sendikaları Temsilcilerinin katılımları ile, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu  Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi’nde toplandı.

Toplantıda, Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi’nin yıl boyunca yaptığı başlıca çalışmalar, açılan kurslar, önemli etkinlikler değerlendirildi. Katılımcıların görüşü, öneri ve talepleri doğrultusunda, iş birliği içinde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü “Toplantıya katılan, değerli katkılar yapan komisyon üyelerine ve ev sahipliği yapan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi idareci ve çalışanlarına teşekkür ederiz” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ