Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Kent Konseyinde seçimsiz genel kurul tarihi belli oldu

Reklam

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı 16 Eylül 2022 cuma günü saat 20.30’da Ödemiş Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Mehmet Taşlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplantının gündeminde, Kadın Meclisi’nden gelen öneri kararlarının görüşülmesi ile Olağan Genel Kurul Toplantısı gündemi ve tarihinin belirlenmesi konuları yer aldı.

KADINLARA YÖNELİK KURS AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Toplantının birinci bölümünde Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi’nce benimsenen öneri kararları Yürütme Kurulu’na sunuldu. Bu kapsamda özellikle şehrin sosyal imkanlarına yeterli erişimi olmayan kadınlar için çeşitli alanlarda kurslar düzenlenmesi ve bunun için diğer kurumlarla işbirliği yapılması yönündeki öneri kararı Yürütme Kurulu tarafından desteklenirken, kadına yönelik şiddetle ilgili yapılacak her türlü çalışmada gerekli adımların beraberce atılmasının önemi bir kere daha vurgulandı.
Kent Konseyi Yönetmeliği gereği yılda en az iki defa toplanması gereken Ödemiş Kent Konseyi Genel Kurulu’nun toplantı tarihi 4 Ekim 2022 Salı günü saat 18.00 olarak belirlendi. Toplantı Ödemiş Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak olup üyeler konsey çalışmaları hakkında bilgilendirilecek ve üyelerden Ödemiş’in genel sorunları ile ilgili görüşler alınarak raporlaştırılacak.
Genel kurul toplantısının yapılabilmesi için birinci birleşimde üye sayısının salt çoğunlunun katılımı gerekmekte olup bu sayı sağlanamadığı takdirde toplantı bir hafta sonra aynı yer ve saatte üye sayısının en az altıda birinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ