Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Belediye Spor ilk resmi maçına çıkacak

Reklam

Nevzat Güzelırmak  İzmir Spor Amatör Lig’inin ilk  maçları önümüzdeki hafta sonu  Cumartesi  ve Pazar günü maçlarıyla başlıyor.

SÜPER AMATÖR’ÜN ÇİÇEĞİ BURNUNDA TAKIMI BEYDAĞ BELEDİYE SPOR BAYINDIR DEPLASANINDA PUAN ARAYACAK

Geçen yıl  İzmir 1. Amatör Liginde grubu şampiyon olan  Beydağ Belediye Spor’un bir üst Lig’e çıkma kararı sonrasında  yen sezonun hazırlıklarına ilk önce  oyuncu transferleriyle başlayan Yeşil Beyazlı ekip  Beydağ Belediye Spor takımın teknik sorumlusu  Cumhur Kader nezaretinde ilk resmi maçı için hazırlıklarını Beydağ Atatürk Stadında sürdürüyor.

“İLK MAÇTA PUAN ALMAK İSTİYORUZ.”

Beydağ   Belediye Spor Teknik Sorumlusu  Cumhur Kader  Pazar günü yapılacak olan  Bayındır Spor deplasman  maçının hazırlıklarını  Cuma gününe kadar tamamladıktan sonra maç saatini bekleyeceklerini belirten  Teknik Sorumlu Kader “  Beydağ  Belediye Başkanımız  Feridun Yılmazlar’ın desteğiyle yeni sezona en iyi şekilde hazırlandık. Genç  ve dinamik bir ekip olarak  yeni sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Oynayacak olduğumuz  maçın son hazırlıklarını tamamlayarak  maçta  ilçemize yakışır bir şekilde Beydağ Belediye Spor’u en güzel temsil etmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ