Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Altınordu TFF’den  özel ödülünü aldı

Altınordu TFF’den  özel ödülünü aldı
Reklam

Altınordu Spor Kulübü , U12 İzmir Cup’ı yıllardır düzenleyerek ülke tanıtımına ve ülke futboluna verdiği destekten dolayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından TFF Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’nun Süper Lig ve 1. Lig kapsamında takım, futbolcu, teknik direktör, başkan/yönetici ve taraftar olmak üzere 5 kategoride yaptığı değerlendirme sonucu ödüle layık görülenler belirlendi.

TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törende kulübümüzü Sportif Direktörü Murat Korkmaz ile Kurumsal İletişim Direktör Can Erbesler temsil etti.

ÖZEL CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ KONSEPTİ –

Yıl içerisinde yapmış oldukları eylemler ve ortaya koydukları karakterler ile sosyal sorumluluk ve fairplay açısından değerli bulunan ancak daha önce tasnif açısından belli bir yere konumlandırılmamış nitelikteki davranışların ödüllendirilmesi için kurul, genel konseptte bir ödül oluşturulması ve aşağıda belirtilmiş olan kişi/kurumlara verilmesini uygun bulmuştur.

Kulübün  almış olduğu özel ödülle ile ilgili olarak TFF’nin yapmış olduğu bilgilendirme şöyle: “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” mottosu ile, bu toprakların çocuklarına fırsat eşitliği yaratan, özgüven aşılayan ve yanı sıra birer dünya insanı olmaları için her konuda bilimsel ve fiziksel eğitim veren, onları hayata hazırlayan örnek bir kurumdur. Buradan yetişen çok sayıda futbolcumuz ülke ve Avrupa futbolunun en güçlü takımlarında ve milli takımımızda başarı ile ülkemizi temsil etmektedir. Ayrıca Avrupa ve ülke futbolumuzun en başarılı kulüplerinin 12 yaş grubu futbolcuları için her yıl organize ettiği ve bu yaş gurubu için Avrupa’nın en önemli organizasyonu olan “U12 İZMİR CUP” ayrı bir başarı öyküsüdür. Bu yıl yapılan turnuvada, 20 ülkeden 42 si yabancı 72 takım bir araya gelmiş ve bu yılki futbol buluşması FC BayernMünchen’in şampiyonluğu ile sonuçlanmıştır. Ülke futboluna sağladığı yenilikçi vizyon ve kazandırdığı örnek sporcuların yanı sıra “U12 İZMİR CUP”ı yıllardır organize ederek, ülke tanıtımına ve futboluna verdiği büyük destekten dolayı yeşil zeminlere değer ve güzellik katmaktadır. Bu özelliği ile kurul, Altınordu Futbol Akademisine belirlenen konseptte ödülün verilmesini uygun görmüştür.”mesajı verildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ