Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Altay’ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu

Altay’ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu
Reklam

Altay Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul dün İzmir Atatürk Stadı içinde bulunan İzmir Faal Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Olağanüstü Genel Kurulda seçime iki aday ile girilirken, yapılan seçim sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına Süleyman Özkaral seçildi.

Genel kurul sonrası sandıktan Süleyman Özkaral başkanlığında görev alan Yönetim Kurulunda yer alan isimler ise; Suat Dinç, Polat Özen, Burakcan Ayvaz, Muhammed Bera Özçelik, Burak Şenyüz, Caner Kafel, Aybora Kıvılcım, Kubilay Belen, İbrahim Sarıkaya, Hakan Has, Ali Oğuz Yavaş, Barış Tuaç, Erkan Karaoğluol, Yılmaz Ok, Serhat Tuğal’dan oluştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özkaral “Mübarek Ramazan ayına denk gelen Genel Kurulumuzun tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Yeni dönemde amacımız zorluklar yaşayan kulübümüzün yaşadığı tüm zorlukları planlayarak gerçekçi bir plan çerçevesinde zorlukları öncelik sırasına göre çözmeye çalışacağız. İlk hedefimiz ligin kalan son 8 haftasını olabilecek en düzgün şekilde bitirebilmektir. Sonra ki hedefimiz mevcut kadro içerisinde büyük özveri göstererek kalan futbolcularımızın mali sorunlarını çözüme kavuşturmak ve kadrodaki tüm oyuncularımızın kulübümüzde devam etmesini sağlamaktır.

Ayrıca Altyapımızın daha iyi koşullarda çalışmalarının devam edebilmesi için yeniden bir yapılandırma sürecine girerek günümüz koşullarına daha uygun, daha iyi standartlarda devamlılığını sağlayacağız. 2024-2025 Futbol sezonunun bütçesini oluşturarak camia içi ve camia dışı destekler üreteceğiz.

Günümüzde ülke ekonomisinin durumu ve geçmişten gelen borçların Kulübümüz üzerinde yarattığı baskıyı azaltmaya çalışacağız. Daha sonra yine günün gerçeklerine uygun olarak siz değerli genel kurul üyelerimizin de destek ve fikirleriyle yeni bir şirketleşme modeli geliştirmek istemekteyiz. Şirketleşmenin Türkiye’nin çok kıymetli ve önemli markası olan kulübümüze çok daha fazla kaynak ve girişimciyle buluşturacağına inanmaktayız.

Yeni dönemde Kulübümüzde ve camiamızda, Altay Kültürünün, Altay terbiyesinin ön planda olduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün olduğu bir Altay için çalışacağız.

Kulübümüzün tüm önceki dönem yöneticileri ve başkanlarıyla taraf gözetmeksizin görüşerek destek ve fikir alarak ilerlemek istemekteyiz. Kavgaların, ayrıştırmaların olmadığı bir ortamda elbirliği ile çok faydalı ve güçlü dönemlere camia olarak imza atacağımıza inancımız sonsuzdur. Hatta görüştüğümüz tüm eski yöneticilerimizden ve Başkanlarımızdan destek sözü aldığımızı memnuniyetle söylemek isterim. Bu anlattığımız hedefleri tutturabilir isek sonraki aşamada kulübümüzün transfere engel olan borçlarını da oluşan güven ortamı içerisinde yaratılan kaynaklardan, pazarlıklarla düşürerek süreç içerisinde ödemeyi hedeflemekteyiz.

Henüz 6-7 yaşlarındayken tren yolunun üzerinde yaya olarak Aybora Kıvılcım abimle birlikte izlediğim ilk futbol müsabakası Altay müsabakasıydı. Allah önce bu kıymetli Kulübe şirketimle sponsor olmayı ve kalpten bağlanmayı, sonrasında da yönetici olmayı nasip etti. Karakterimde başladığım işi yarım bırakmak olmadığı için bu süreci yine sizlerin onayı ve Allah’ın izniyle alnımın akıyla Başkan olarak tamamlamak istiyorum. İzmir’in parlak yıldızı yeniden parlayacak. Sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ