Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Tire’de  e-Twinnng projesi

Tire’de  e-Twinnng projesi
Reklam

Tire 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2021 yılından bu yana birçok  e-Twinning projeleri yürütmektedir. Okulun  öğretmenleri ve öğrencilerinin yürüttüğü e-Twinning  projelerinin başlıcaları şunlardır: ”Ramazan Heybem, Haydi Dönüştür Oyunla Buluştur, Masal Evi, Her Yerde Okuyorum, HistoricBuildingsAround Me Speak,  I’m Learning WithAnimations, Old House Talking. “Projeleri yer aldı.

Okulun  yürüttüğü  bu projelerden birçok Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi almıştır. 2024-2025 eğitim öğretim yılında -eTwinning okulu olma başvurusu hakkı kazanmıştır. Okul olarak yaptığımız başvuru sonucunda Brüksel’de bulunan e-Twinning Merkezi Destek Servisi (Central SupportService – CSS) tarafından e-Twinning Avrupa Okulu etiketine layık görüldü.

 Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu “Okulumuza yönelik nice faydalar barındıran bu ödül ile okulumuz Avrupa ülkeleri arasında tanınan bir okul olup çeşitli seminer, çalıştay vb. etkinliklerde öncelikli olacaktır.Bu zorlu süreçte okulumuz e-Twinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp e-Twinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran başta Okul Müdürümüz Mevlüt Tamer Demirel, Cemile Demirel, Mehmet Gacan ve Hüsnü Şahin’e ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz” mesajı verildi.

Haber : Emine Toktaş

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ