Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş’te Çatı Yangını

Reklam

Ödemiş İlçesinde Atatürk Mahallesi Tarım Sokakta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Bina ve çevredeki sakinlerin yangını fark etmesi üzerine olay hemen İtfaiye ekiplerine haber verildi.

YAN BİNADAN YANGIN YERİNE HORTUMLA SU TUTTU

Ödemiş’te geçtiğimiz  hafta sonu gündüz saatlerinde çıkan yangında İtfaiye ekipleri ve Polis Ekipleri kısa zamanda gelerek duruma müdahale ettiler. Yangın çıkan binanın hemen yan tarafındaki 6 Nolu binada oturan vatandaşlardan Faik İrey ise itfaiye ekipleri gelesiye kadar yan binaya hortumla su tutarak yangına müdahale etmeye çalıştı.

Yangını fark edince yaşadığı binanın çatı katında hortum uzattığını belirten Duyarlı vatandaş Faik İrey “Yangını fark edince hemen yan binaya itfaiye ekipleri gelesiye kadar hortum uzattım. İtfaiye Ekipleri gelince de yine hortum tutmaya devam ettim. Yangın yan binanın çatı katında meydana geldi. Neden çıktığı konusunda tam bir bilgimiz yok.” ifadelerinde bulundu. Ödemiş’te meydana gelen çatı yangınında binanın en üst katında hasar meydana geldi.

Çıkan yangınla ilgili olarak İtfaiye Ekipleri neden çıktığı konusunda gerekli araştırma ve rapor tanzimi için çalışma gerçekleştirdikleri bildirildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ