Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ’da Orman Yangını

Reklam

Beydağ Mutaflar Mahallesi ile Yukarı Aktepe Mahallesi arasında kalan vatandaşlara ait zeytin bahçeleri ve ormanlık alanların olduğu alanda çıkan yangında yaklaşık 1 hektarlık alanın  yandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre çıkan yangını çevredeki mahalle sakinlerinin yangını fark etmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve İzmir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı havadan yangın söndürme helikopteri sevk edildi.

Yangın havadan ve yerden yapılan müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Yangın bölgesine gelen Beydağ İlçe Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar söndürme çalışmalarını yerinde takip ettiler.

Mutaflar  Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yörükoğlu “Mahallemizde önceki gün öğle saatlerinde başlayan yangının bir anda büyümesi üzerine bölgeye hemen İtfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedik. Beydağ  Kaymakamımız  Abdurrahman  Çelebi ve Beydağ Belediye Başkanımız  Feridun Yılmazlar da yangın mahalline gelerek yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip ettiler. İlçe Protokolümüze de bu duyarlılığından dolayı  onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yangın havadan ve yerden çok sayıda İtfaiye Ekibi, Beydağ Belediyesinin araçlarının müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ