Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Tire Belediyesi Oda Tiyatrosu Sahne Almaya Başladı

Reklam

Tire Belediyesi Oda Tiyatrosu  özel gösterimle oynanan  3GONG tiyatro oyunuyla yeniden seyircilerini ağırlamaya başladı.

Türkiye’nin pek çok şehrinde tiyatroların kapandığı pandemi döneminde şehrimize kazandırdığımız Tire Belediyesi ODA Tiyatrosu oluşturulan konsepti itibariyle ülkemizdeki sayılı sahnelerden birisi oldu. Tiyatro seyircisini oyunun içine alan, seyirciye adeta mizanseni yaşatan oda tiyatromuz önümüzdeki günlerde adından çokça bahsettirecek.

Belediye  Başkan  Salik Atakan Duran Yazarlığını ve yönetmenliğini Tire Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Dündar Taşal’ın yaptığı, karakterlerini Tireli gönüllü oyuncuların canlandırdığı 3GONG, Şairhane ve Duma DumaDuum tiyatro oyunları seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Oyunlarımızın duyurularını belediyemizin resmî sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Tiyatromuzda oyunları seyretmek için bir kalem, bir kitap, bir bakliyat ürünü yada paylaşmak istediğiniz her ne olursa olsun gişemize getirerek biletlerinizi alabilirsiniz. Unutmayın “Bu tiyatroda para değil, iyilik geçerli” Tiyatro sevinci, acıyı, üzüntüyü, mutluluğu paylaşmaktır.”dedi.

Haber : Emine Toktaş

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ