Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş Emniyeti şehitliği ziyaret etti

Reklam

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge  ve beraberindeki Emniyet Mensupları, Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ve Ödemiş  Kuvayi Milli Mücadele Derneği Başkanı Kudret Yeşilova ile birlikte  Polis  Haftası kapsamında İlçenin Zungurlu mezarlığndaki  şehitlik mezarlığındaki tüm şehitler için Kur’an Tilaveti okundu.

Ödemiş İlçe Müftülüğüne bağlı İmamları Nizamettin Keskin ve Muharrem Yörük tarafından ilk olarak  Ku’anı Kerim Tilaveti ve ardından yapılan duaların ardından  Emniyet Müdürü Özge ve yapılan programa katılan emniyet mensupları, gaziler  tarafından  Şehitlik mezarlığına karanfil bırakıldı.

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı  Selahattin Aktaşoğlu “Polis Haftası kapsamında emniyet teşkilatımızın düzenlediği  Zungurlu Mezarlığındaki programa katıldık. Tüm şehitlerimiz için dualar okuduk. Böyle anlamlı bir haftada   şehitlerimiz için düzenlenen programda bulunmaktan ve onlar için de dua etmekten çok büyük bir mutluluk  duyduk. Bu anlamda  Polis Haftasının  tüm emniyet mensuplarına hayırlı  olmasını diliyorum” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ