Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Derya Uluğ Bayındır Çiçek Festivalinde sahne aldı

Reklam

Bayındır 23. Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında bir çok kültür ve sanat etkinliklerinin yanında  Bayındır Belediyesi tarafından hazırlanan konserler bu yılda Bayındırlılar tarafından büyük beğeni topladı.

Program kapsamında Türk Pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ 23.Uluslararası Bayındır Çiçek Festivalinde üçüncü gün sahne aldı.

Bayındır şehir stadyumunda sevenleri ile buluşan ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarını Bayındırlılar için seslendirdi. Serin havaya aldırış etmeyen binlerce katılımcı konserin coşkusunu doyasıya yaşadı.

Konserin ve festivalin tadını çıkaranların mutluluğuna ortak olan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve eşi Berna Demirezen ile birlikte Derya Uluğ’a çiçek ve plaket hediye etti.

Demirezen  “Her yıl  geçtikçe bu gerçekleşen festivaller  ayrı bir anlam ve  önem ifade ediyor. Bu yılda  rekor sayıda ziyaretçilerimiz  Bayındır Çiçek festivalini ziyaret ederek buradaki  çiçeğin başkenti Bayındırımızdan  memnun bir şekilde ayrıldılar. Önümüzdeki yıllarda da, farklı daha zengin organizasyonlarla  çiçeğimizi tanıtmaya devam edeceğiz” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ