Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Beydağ Belediye Spor tam gaz yeni sezona hazırlanıyor

Beydağ Belediye Spor tam gaz yeni sezona hazırlanıyor
Reklam

İzmir Süper Amatör Kümede D grubunda mücadele etmesi beklenen Yeşil  Beyazlı takım Beydağ  Belediye Spor Teknik Direktör Mahmut Arslan nezaretinde, gece idmanlarıyla  yeni sezonun ön hazırlık çalışmalarını Beydağ Atatürk Stadında sürdürüyor.

“HEDEFİMİZ BEYDAĞ BELEDİYE SPOR’U BAŞARIYA GÖTÜRMEK”

Beydağ Belediye Spor’da bu sezon başında takımın başına getirilen tecrübeli teknik direktör Mahmut Arslan amaçlarının önümüzdeki sezon takımlarının başarısı için el birliği ile mücadele edeceklerini belirtirken “Gruplar bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde  belli oldu. Grubumuzda güçlü takımlar var. Ancak bizler Beydağ Belediye Spor’unLig’te başarılı olması için teknik heyet takım oyuncuları ve sevgili  Beydağ Belediye Spor’lu taraftarlarımızın de desteği ile en iyi mücadeleyi vermek istiyoruz. Takımda transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan  haftanın belli günlerinde gece idmanlarıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ayrıca  bazı özel maçlar da yaparak en iyi ve dinamik bir şekilde hazırlıklarımızı sürüyor.  Genç ve azimli bir kadroyla başaracağımıza inanıyorum” Dedi.

BEYDAĞ BELEDİYE SPOR’UN GRUPTAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU

İzmir Süper Amatör Lig D Grubunda 1925 Gençlikspor, Balçovaspor, Beydağ Belediyespor, Çırpı Doğanspor, Gaziemir Gençlikspor, Gümüldürspor, Güzelbahçe Belediyespor, İzmir 1461 Spor, Seferihisarspor, Şirinyerspor, Torbalıspor, Torosgücü takımları bulunuyor.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ