Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş-Büyükavulcuk yolu ilgi bekliyor

Ödemiş-Büyükavulcuk yolu ilgi bekliyor
Reklam

Ödemiş İlçesi ile Büyükavulcuk Mahallesi arasındaki  yolun çoğu yerinin çukurların olması mahalle sakinlerini sıkıntıya düşürüyor.

Mahalle Sakinleri “Burası  Ödemiş İlçesine yaklaşık 4-5 kilometrelik bir yer uzun yıllardan beri  bu yolun bir çok mevkii ise çukurlarla dolu olduğu  için  özellikle  araç sürücüleri  açısından otomobillerin alt takımını neredeyse bitirir hale getiriyor.  Baktığımızda  sadece 4-5 kilometrelik yolun  sağlam asfalt çalışmasının yapılmasının  bir an önce yapılması gerekiyor. Bu yol aynı zamanda  bu  yoldan  Birgi, Küçükavulcuk ve Birgi gibi bir çok mahallelere çıkaran bir yer. Daha önce yapılarak kapatılmıştı. Bu çukurlar. Bu  kez olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda bir çok mevkiilerde çukurlar bir hayli çoğaldı. Bu konuda  Ödemiş Belediyesi ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yolun kalıcı  sıcak asfalt  çalışmasının yapılmasını bekliyoruz” Dedi.

Mahalle sakinlerinden  Halil Boz “Bu yol genelde mahalle sakinlerimiz  ve yakın mevkii deki mahalleler yoğun bir şekilde kullanılan bir yol bazı mevkiileri çukurlarla dolu olduğu açık olarak görülüyor. Bir an önce bu yolun sıcak asfalt yapılarak  uzun yıllar yolun elverişli hale gelmesini bekliyoruz”  Dediler.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ