Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Bu seçimi ben değil sizler kazandınız!

Bu seçimi ben değil sizler kazandınız!
Reklam

Ödemiş’te CHP Ödemiş Belediye Başkan adayı Mustafa Turan’ın üstünlüğü ile sona ile sona eren mahalli idareler yerel  seçimleri sonra Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde olduğu gibi Ödemiş’te seçim sonuçlarının  netlik kazanmaya başlamasıyla  CHP Ödemişte partililer büyük bir sevinçle ve coşkuyla sokaklara döküldüler.

BAŞKAN TURAN SALI PAZARINDAN SESLENDİ

Ödemiş Belediye Başkanı olan Mustafa Turan seçim coşkusuyla, birlikte İlçenin Salı pazarında partililere seslendi.

Başkan Turan “Evet sevgili Ödemişliler bu seçimi ben değil sizler kazandınız.Bize bu yolda 2 aylık kampanya sürecinde canla başla mücadele veren bu güzel yürekler kazandı.  Bu yolda  bu süreçte öncelikle çok fazla konforlu yürütme sağlayan  İlçe Başkanımız Bülent Eker’e  İlçe örgütümüzde ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız  ve gençlik kollarımıza ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı Ödemiş’tir. Kampanya süreçlerinde söylediğim gibi ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Bundan sonra çalışma zamanıdır.  Bölge Milletvekillerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız  Cemil Tugay ile birlikte Ödemiş’te en iyi hizmeti vereceğiz.  Ve bizlere güvenerek oy verenleri asla mahsup etmeyeceğiz. Şimdi partimize oy verenlere layık olduk. Önemli olan da  söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçireceğiz. Bu da benim boynumun borcudur.  Bu  kampanya sürecinde içinizde bu ortamı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum“.

“KİMSEYİ ÖTEKELEŞTİRMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

Ödemiş Belediye Başkanı  Turan kimseyi ötekileştirmeden ayrım yapmadan hizmet anlayışını sürdüreceğiz. Biz bu seçimi Ödemiş İttifakıyla kazandık.   Türküyle kürdü ile lazı ile çerkeziyle hep birlikte kazandık. Bizler sizlerden aldığımız destekle buradayız. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte olacağız. Seçim öncesi ne söz verdiysek 1 Nisan tarihinden bütün sözlerimiz geçerlidir. En adaletli bir şekilde nerede olmak istiyorsak orada olacağız.Demokratik Türkiye anlayışı ile ile  hizmet ederek hak ve adaletten asla taviz vermeyeceğiz.  Burada araçlarınızla, motosikletinizle hep birlikte destek verdiğinizden dolayı  hepinizin gönüllerine sağlık” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ