Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Kahrat mahalle Muhtarı Köseoğlu bu kez aday olmadı

Kahrat mahalle Muhtarı Köseoğlu bu kez aday olmadı
Reklam

Tire’ye bağlı Kahrat Mahallesinde 2 dönem Muhtarlık görevi ve daha önceki yıllarda bir dönem Gökçen Belediye Başkanlığı yapan Süleyman Köseoğlu  son yapılan seçimlerde görev almayacağını belirterek  2024 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde aday olarak çıkmamıştı.

“HER ŞEYİ TADINDA BIRAKMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Kahrat Mahalle Muhtarı Köseoğlu  vicdanı rahat ve huzurlu bir şekilde görevini tamamlayarak  bu seçimlerde  aday olarak yola çıkmadığını belirten Köseoğlu “ hangi makam ve mevkii olursa olsun zamanında ve tadında o görevi bırakmak gerekiyor. Bende 80 yaşına gelmiş bulunuyorum.  Mahallemizin eski adıyla Gökçen  Belediye Başkanlığında bir dönem görev yaptım. Son 2 dönemde Kahrat Mahallesi Muhtarlığını yaptım ve yaşımın da ilerlediğini göz önünde bulundurarak  son yapılan seçimlerde aday olmadım” dedi.

“DOĞALGAZ VE BAZI HİZMETLERİN BENİM DÖNEMİMDE OLMASI ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Kahrat Mahallesi Muhtarı  Süleyman  Köseoğlu “Bilindiği üzere mahallemiz Kahrat  Ödemiş ilçesi ile Tire İlçesi arasında kalıyor. Mahalle olarak Tire İlçesine bağlıyız. Mahalle muhtarlığı görevini yaparken geçen yılda doğal gaz mahallemizde alt yapısı hazırlandıktan sonra hizmete girmesi ve bunun yanında hem Belediye Başkanlığım döneminde hem de, Muhtarlık döneminde güzel hizmetler  bu şirin mahalleye kazandırıldı. Bu da benim için gurur verici oldu. Mevkii ve makamlar geçicidir.  Önemli olan görev yaparken kalıcı eserler bırakmaktır. Bende  görev yaptığım süreç için de kalıcı eserler bırakmaya çalıştım” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ